Compte enrere per a Penyagolosa Trails’17

Dijous 1 de desembre s’obrin les preinscripcions de Penyagolosa Trails 2017

MiM Andres Nuñez

Toca pensar en 2017. I pensar en els nous reptes. I per als amants del Trail de la Comunitat Valenciana sempre hi ha una cita destacada a l’abril: Penyagolosa Trails. Pròxim dijous 1 de desembre s’obrin les preinscripcions per a una prova que en el seu creiximent continuat per a 2017 formarà part de la Ultra Trail World Tour, segons informava ahir la revista Trail Run.

Preinscripcions del 1 al 20 de desembre

La CSP (115 km) i la MiM (63 km) tornaran a disputar-se en abril, en este cas el 22 i 23 d’abril reunint més de 2000 participants. Per a tots aquells interessants pròxim dijous 1 de desembre s’obri el periode de preinscripció. Del 1 al 20 de desembre es podrà fer el periode de preinscripció a través de la web oficial de la prova www.penyagolosatrails.com.

Sebas també guanya la CSP

El sorteig el 22 

El dia 22 de desembre arribarà la nostra particular grossa de Nadal. Es farà el sorteig entre tots els preinscrits de les 1500 places de la MiM i les 600 de la CSP. Molta sort per a tots.


Altra MiM, 11 anys després

http://senselimitsaventura.com/2016/05/02/la-felicitat-de-la-mim/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »