Culla prova amb la Llarga Distància

Dissabte arriba el I Duatlo LD de Culla, prova de la Copa d’Espanya de Duatló de Llarga Distància

culla-1

Una estrena gran. La localitat de Culla, en el cor de l’Alt Maestrat a Castelló, acull demà el I Duatló de Culla, prova que és puntuable per a la Copa d’Espanya de Duatló de Llarga Distància i també per al circuit No Drafting Series, en una prova que és a més la última cita del calendari oficial FETRI (Federació Española de Triatló).

Circuits durs i…

culla-2Duatló apte només per als més valents i per als que encara guarden forces en este final d’any. Presenta un recorregut de 12,3 km inicials de carrera a peu, 61 km en bicicleta i en acabant altres 6,1 km de carrera a peu, amb uns circuits que estan condicionats per l’orografia que envolta esta xicoteta localitat, i on a més, es nota clarament la mà de l’organització a càrrec de A300W.

És a dir, circuits exigents, amb desnivells considerables, tant en la carrera a peu, 200+ amb l’atractiu afegit del tram final pels carrers de la localitat envoltats de la muralles medieval, com als 61 km de bicicleta, que presenten diversos punts de pas com ara el Port de Culla o el Parc Miner de l’Alt Maestrat, amb rampes pròximes al 20%.

Atenció amb la meteo!!

Vora 80 participants afrontaran este I Duatló de LD de Culla que, a banda dels durs recorreguts, hauran de fer front a una meteorología adversa: baixes temperatures a l’inici de la prova, 5 graus, i una alta probabilitat de pluja. L’eixida tindrà lloc  dissabte 26 de novembre a les 11:00 h des de la plaça Juan Barceló de la localitat.


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Culla prova amb la Llarga Distància […]
  2. Resultats del cap de setmana: Duatló | SLA - […] I Duatló LD Culla Alt Maestrat […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »