Una victòria en el fang…

La pluja marca la XI K25 de Serra amb victòries de José Luis del Campo i Pilar Raro

k25-del-campo

Més dura encara. La pluja i les condicions meteorològiques adverses marcaren el XI K25 Trail de la Calderona que es va disputar diumenge 27 de novembre a Serra. 300 corredors arribats de diversos punts de la Comunitat Valenciana desafiaren l’oratge per afrontar el tradicional recorregut de 25,5 kms i 1.700m+ passant per l’Alt del Pí, Sierro i Rebalsadors.

Amenaça de pluja i…

k25-serraL’eixida amenaçava pluja, i l’amenaça es va fer realitat en el segon tram de la prova en què l’aigua va estar present i va fer que amb la pluja caiguda en els dies anteriors alguns dels trams del recorregut estigueren més pesats per la presència del fang.

I entre el fang i la pluja va emergir la figura i l’experiència a les cames de José Luis del Campo Gijón (Mur i Castell-Tuga) per a imposar-se amb un temps de 02:23:36, prou superior als temps d’altres edicions, però evidentment, condicionat per la meteo.

El corredor d’alban ha guanyat després de mantindre una bona lluita amb Vicente Fernández (Outdoor Natura) segon amb 02:25:57 i Carlos Aguilella (Maestrazgo-Canyero’s Bar) tercer amb 02:30:20

Raro guanya a casa

k25-pilar-raroEn categoria femenina la victòria ha estat per a Pilar Raro (CXM València), que amb un temps de 03:03:57 ha fet que la victòria fora per primera volta per a una corredora del CxM club que organitza la K25. Raro tanca una gran temporada en que va guanyar els dos títols autonòmics més importants de la temporada i a més de quedar quarta a la Copa d’Espanya CxM FEDME.

El pòdium l’han completat Nieves Carrascosa (Correores Buñol) amb un temps de 03:26:54 i Ani Ortega (Corremon Trail) amb un temps de 03:27:54.

Els full finishers

A la jornada destaca també el reconeiximent que s’ha fet als tres corredors que han estat finishers de les 11 ediciones de la K25: Miguel Flor, Jesús Hinojosa i José María Navarro.


Fotos i més dades:

Pòdiums valencians a una K25 de rècord

La K-25 ataca de nou

“Hat trick” de Mario Llorens a la K25

El K25 dobla l’aposta en 2015

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una victòria en el fang… […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »