El Trail Solidari obri inscripcions

Dijous 1 de desembre s’obrin les inscripcions per al V Trail Solidari Ciutat d’Alcoi amb novetats en el recorregut

trail-solidari

«Que estiguen davant de l’ordinador i pendents que en 24/48 hores volaran les inscripcions…». És la recomanació que ens fa Nacho Company, un dels responsables del Trail Solidari Ciutat d’Alcoi que este dijous 1 de desembre obri inscripcions.

Dijous a les 22:00 h

Serà a partir de les 22:00 h quan s’obriga el procés perquè 1050 corredors i caminants participen pròxim 8 d’abril al V Trail Solidari Ciutat d’Alcoi, un Trail per equips amb un recorregut de 51 km 4600+ que s’ha convertit en una de les proves de referència de la Comunitat.

«Des de fa un parell d’anys tenim la sort d’esgotar totes les inscripcions en 48 hores, fet que ens dóna molta tranquilitat i ens permet treballar millor per organitzar la prova» explica Company, un dels que queda del Comando Costereta, l’embrió d’este Trail Solidari que tracta d’ampliar fronteres i atraure participants de tots els punts dela Comunitat Valenciana.

Corrent amb el cor… i amb les mans

Canvis al recorregut

Per a l’edició de 2017 hi haurà com sempre un recorregut espectacular bordejant el Parc Natural de la Font Roja i la Serra de Mariola, amb algunes lleugeres novetats respecte l’anterior edició. «Hem baixat un poc el kilometratge, de 55 a 51 km, seguint les recomanacions de la Conselleria de Medi Ambient, i a més, hem evitat els bucles que hi havia l’any passat, que no agraden als corredors, i a l’inici de la cursa hem ampliat dos km per la via verda i tindre un accés per les caretes del salt a la zona de la Mariola per evitar alguns tapons que es produien a l’inici».

INSCRIPCIONS

Així les coses, tot a punt per al compte enrere del V Trail Solidari Ciutat d’Alcoi. Recordeu, dijous 1 de desembre a les 22:00 h obertura d’inscripcions!!!

+ QUE UN TRAIL

«Som més que un Trail perquè només fem una cursa que arreplega diners per ajudar la investigació contra el càncer, sino fem moltes més coses al llarg de l’any» explica Company.

Com ja vos contarem tenen un acord amb la resta de clubs d’Alcoi i la regidoria de medi ambient per a recuperar sendes i camins de la zona, i a més té un clar component solidari i un compromís amb la investigació.

DORSAL ZERO

«Enguany farem el segon clinic de joves investigadors de cancer de l Comunitat Valenciana i, a més, hem plantetjat el Dorsal Zero, una mena de Fila zero per aquells que no poden inscriure’s com a corredors, que puguen fer una aportació per financiar un estudi de la prevalencia del cancer a la zona 15, la zona de l’Alcoià, El Comptat i La Foia de Castalla per fer una base de dades de tota la tipologia de cancer des de l’any 99 fins a dia de hui».

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] El Trail Solidari obri inscripcions […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »