Un «hat trick» en l’escalada

L’escalador d’Elda Jonatan Flor aconsegueix el seu tercer títol consecutiu de la Copa d’Espanya de Bloc

flor-grup

Tres títols de forma consecutiva. Jonatan Flor ja fa temps que va deixar de ser una promesa per a convertir-se en una realitat de l’escalada nacional. L’escalador d’Elda ha tornat ha demostrar-ho este cap de setmana fent amb el títol de la Copa d’Espanya d’Escalada en Bloc. El tercer de forma consecutiva després de les visctòries a 2014 i 2015.

Altra Copa d’Espanya per a Flor

En esta Copa, Flor ha demostrar ser el més rgular de tots els participants, pujant el pòdium en les 5 proves disputades. La última d’elles dissabte a The Climb a Madrid on Flor aconseguia la planta, al igual que havia fet a les proves de València, Elx i Bilbao, que amb el bronze a Barcelona, li han atorgat la màxima puntuació per davant de Javier Cano, absent en esta última prova en estar a la Copa del Món a Kranj, i per davant de Mikel Linazisoro.

“No sé cuál es mi límite”

Alarcón subcampiona

En categoria femenina, la valenciana Mari Carmen Alarcón ha aconseguit el subcampionat de la Copa d’Espanya després d’acabar tercera a la prova disputada a Madrid. Alarcón torna a pujar al pòdium global de la Copa després del subcampionat al 2015 i de la victòria global al 2014. En este edició de 2016 només s’ha vist superada per la catalana Francis Kati Guillen.

Puntuació:

HOMES

  • Jonatan Flor (FEMECV) 320
  • Javier Cano (FEXME) 300
  • Mikel Linazisoro (FEEC) 253

DONES

  • Francis Guillén (FEEC) 335 puntos
  • Mari Carmen Alarcón 281 puntos
  • Maja Jonjic (FCM) 280 puntos
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Un “hat trick” en l’escalada […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »