Els reis del Xitxarra

Villena corona a Mari Tamarit i Emili Sellés com a guanyadors del Circuit Xitxarra Trail 2016

xitxarra-tamarit

Punt i final al Xitxarra. Villena va acollir passat cap de setmana l’última prova del Circuit Xitxarra Trail 2016, circuit de Trail que es disputa al llarg de tot l’any en diverses localitats de les comarques de l’Alcoià, la Vall d’Albaida, la Foia Castallà i l’Alt Vinalopó, amb el nexe comú de la particular història del Xitxarra. I en esta tercera edició del Circuit, altra volta dos guayadors de renoms: Emili Sellés (Marathon Crevillent) i Mari Tamarit (Komando Trail).

Xitxarra Trail, del tren a la muntanya

La Locomotora d’Alcoi

xitxarra-sellesEn homes, el ja habitual Emili Sellés, guanyador també a l’edició de 2014 i 2015 afrontava la prova final a la Mitja Marató de Muntanya Sierra Peña Rubia a Villena amb la tranquilitat de saber-se guanyador.

De fet, Sellés va poder disfrutar de la prova, agafant-la amb més calma i dedicant-se a acompanyar la seua parella Núria Tormo, admirant la bellesa de la Sierra Peña Rubia i deixant que esta volta foren altres els encarregats de lluitar per la victòria que anà finalment a mans de Miguel Angel Soriano (Trail Villena), per davant de José Antonio Luna (Marathon Crevillent) i Vicente Gandia (Trivici Team).

La locomotora d’Alcoi

Tamarit i la pressió

xitxarra-tamarit-2L’emoció quant a la clasificación general quedava en l’apartat de les dones. Mari Tamarit (Komando Trail) aspirava a tancar amb victòria un circuit pel que havia dedicat molt esforços, i de fet havia renunciat a participar en proves destacades com Trail Montanejos per a poder disputar la general del Xitxarra.

Era la favorita però havia d’acabar de demostrar-ho i ho va fer sobreposant-se a eixa pressió i aconseguint la victòria a Villena per davant de la seua principal rival pel títol, Roser Nicolau (CT Xixona), i per davant de Silvia Alos (Aper Alcoi). 

«La cursa per a mi començava amb una presió afegida, perquè em jugava el Circuit Xitxarra» explicava la d’Ontinyent al seu facebook. «Vaig eixir a tope des del principi i vaig donar casi tot fins al final! Disfrutant moltissim de la resposta del meu cos, de fer una bona cursa, de finiquitar el circuit com volia i de disfrutar tant com sempre de tota la familia i amics que sempre estan ahi! (…)  Moltissimes gracies a tots per els anims i per tot! Sou grandissims!».

Un respeto a los Ultra Trail


Acte final a Bocairent

Pròxim dissabte 3 de desembre es farà l’entrega dels Trofeus del III Circuit Xitxarra Trail a l’acte que tindrà lloc al Teatre Avenida de Bocairent.

Entrega de premis en les categories absolutes i també a la resta de categories com ara la categoria per equips que ha guanyat el CEM Les Llebres de Muro, pr davant del Trivici Team i del Club Atletisme d’Alcoi.

CIRCUIT XITXARRA TRAIL 2016 

HOMES:

 1. EMILI SELLES (Marathon Crevillent) 2999
 2. ANTONIO PÉREZ (Les Llebres de Muro) 2992
 3. VICENTE GANDIA (Trivici Team) 2988

DONES

 1. MARI TAMARIT (Komando Trail) 2761
 2. ROSER NICOLAU (CT Xixona) 2563
 3. GLORIA COMPANY (Penya el Coyote) 2550

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Els reis del Xitxarra […]
 2. Gandia obri la temporada de Trail | SLA - […] presenta noms destacats com ara Alicia Chaveli (SAM Trail), Karol Estarlich (Desnivel + Trail) o Mari Tamarit (Guerreras Aper) pòdium…
 3. El “fitxtatxes” del Trail | SLA - […] les dones, altre dels canvis destacats ha estat el de Mari Tamarit, la corredora d’Ontinyent guanyadora del Circuit Xitxarra…
 4. Els “fitxtatxes” del Trail | SLA - […] les dones, altre dels canvis destacats ha estat el de Mari Tamarit, la corredora d’Ontinyent guanyadora del Circuit Xitxarra…
 5. Els “fitxatges” del Trail | SLA - […] les dones, altre dels canvis destacats ha estat el de Mari Tamarit, la corredora d’Ontinyent guanyadora del Circuit Xitxarra…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »