Rescat a Orihuela i a Chóvar

Els servicis d’emergències hagueren d’actuar per atendre una escaladora a Orihuela i un senderista a Chóvar, els dos amb fractura a una cama

rescat-orihuela

Tornant el bon oratge, torna l’activitat a la muntanya. I tornen també els incidents a la nostra natura, afortunadament sense conseqüències greus, i afortunadament ben resolts pels nostres equips d’emergències.

Una escaladora a Orihuela

Este dimarts 6 de desebre una dona hagué de ser atesa pel Grup de Rescat del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant en patir una caiguda quan estava fent escalada a la Pared Negra de la Sierra dela Muela, a Orihuela. L’escaladora es va fracturar una cama amb la caiguda i  després de ser immobilitzada hagué de ser traslladada en helicòpter a un centre sanitari.

Un senderista a Chóvar

També hagué de ser atés per una fractura de cama un home que estava fent senderisme a un cami forstal a la localitat de Chóvar, al costat del Parc Natural de la Serra d’Espadá. Fins a la zona es va desplaça un equip de rescat del Parc de Bombers de l’Alt Palància. 


4 rescats en un cap de setmana accidentat

Doble rescat a Vilafranca i a Chulilla

Doble rescat a Bèrnia i el Puig Campana

Rescatat un ciclista a Castelló

Doble rescat a Petrer i a Castelló

Mor una senderista a Callosa

Rescat múltiple a la Serra de les Agulles

Rescat a Millares

Rescat múltiple al Puig campana

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Rescat a Orihuela i a Chóvar […]
  2. Rescatat un barranquista a l’Abdet | SLA - […] Rescat a Orihuela i a Chóvar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »