Torremendo corona els campions del Ducross

Victòria parcial de Jorge Yagüe i María José Sánchez, i Ducross Extremme per a Jordi Gil i María Noelia Sánchez

torremendo

Torremendo corona els campions. La localitat alacantina acollia la quarta i última prova del Ducross Extremme, circuit de Duatló Cross de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana, amb l’emoció de definir el campió en categoria masculina, que a la fi va anar per al gran favorit, Jordi Gil (Triatló Carcaixent) que amb María Noelia Sánchez (Pasico a Pasico) han estat els grans dominadors del Ducross Extremme 2016.

Emoció en homes

La victòria en categoria femenina estava clarament definida per a María Noelia Sánchez, però en homes, restava un punt d’emoció, ja que Jorgue Yagüe (Doce Triatlón Villena) i Jorge Ferrío mantenien algunes opcions a fer-se amb el circuit amb la puntuació extra que atorgava Torremendo.

Així les coses, la prova va encetar-se amb un Jorge Yagüe que va eixir llançat a per la victòria amb Jorge Ferrio molt damunt d’ell, perseguint els dos a Arturo Lukas (Pekabo Triatlón), el més ràpid en els en els primers 5,1 km del segment inicial de carrera a peu.

Als 24,5 km de BTT, Jordi Gil esta volta no va poder remuntar el temps suficient com per a lluitar per la victòria de la prova, però en tot cas el del Triatlón Carcaixent, es colocava entre els primers, fet que li garantia el títol final del Circuit, gràcies a la seua gran puntuació a Banyeres, Rojales i Elx.

Un Ducross vist per a sentència

A la fi en la meta de Torremendo victòria per a Jorge Yagüe, que acaba el segon al Ducross Extremme, i segona plaça per a Jorge Ferrio que acaba segon també al Ducross Extremme per darrer d’un Jordi Gil que suma el doblet amb la victòria global al Ducross Extremme i el títol autonòmic de Ducross aconseguit a Rojales.

Trielx, per clubs

En la modalitat de clubs, la victòria ha estat per al TriElx, per davant del Garden Solutions Elx Enduro, i del Pasico a Pasico que ha completat el pòdium. Es poden consultar les classificacions senceres a la web del ducrossextremme.


CLASSIFICACIONS

HOMES

  1. JORDI GIL (Triatló Carcaixent) 30.600
  2. JORGE FERRIO (Independent) 30.367
  3. JORGE YAGÜE (Doce Triatlón Villena) 30.324

DONES

  1. MARIA NOELIA SANCHEZ (Pasico a Pasico) 30.545
  2. MARIA JESUS SANCHEZ (Laboratorio Sys) 28.733
  3. MARIA MARI (Independent) 28.366
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una semana d’aventura | SLA - […] Torremendo corona els campions del Ducross […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »