Una bona aliança

La FEMECV presenta a Lurbel com a patrocinador oficial de la selecció valenciana de Carreres per Muntanya

femecv-lurbel

Una aliança estratègica. La FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana) ha presentat oficialment el seu principal patrocinador per a la próxima temporada de Carreres per Muntanya. Serà una marca de casa, d’Ontinyet, Lurbel, la que patrocinarà la selecció FEMECV en totes les competicions oficial.

“Per a Lurbel, ser una marca valenciana i equipar a la seua selecció representa un orgull especial perquè significa unir la marca valenciana i espora valencià» va indicar Miguel Lurbe. Des de la FEMECV, el seu president Paco Durà, va senyalar que espera que l’acord «perdure i puga seguir per molts anys més enllà del 2017».

Equipació oficial

montseny-donesA la signatura de l’acord, que va tindre lloc a Ontinyent, es va presentar l’equipació de la Selecció de CxM FEMECV per a 2017. L’equipació, del tradicional color roig, consta amb una camiseta, malla, maniguets compressius, turbant i calces Bmax.

L’objectiu de la selecció CxM FEMECV per a 2017 es revalidar els èxits aconseguits en este 2016 on Dani Amat ha estat campió de la Copa d’Espanya d’Ultra Trail, i hem aconseguit també els pòdiums de Miguel Angel Sánchez Cebrián i Eva Bernat a la Copa d’Espanya de Carreres per Muntanya.

femecv-llicenciaLlicència FEMECV

La FEMECV és la federació esportiva de la Comunitat Valenciana vinculada amb els esports d’aventura, natura i superaicó que més llicències tramita, amb més de 18.000. Ara mateix està ja en marxa el procés de renovació de les llicències i les noves altes. Podeu tramitar-ho a través de la web www.femecv.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una aposta forta | SLA - […] Una bona aliança […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »