Quina és la teua muntanya favorita?

Amb motiu del Dia Internacional de les Muntanyes pròxim diumenge 11 de desembre fem enquesta per saber els vostres gustos

penyagolosa-1

Diu la ONU que este diumenge 11 de desembre és el Dia Internacional de les Muntanyes. I s’enganyen. Perquè les muntanyes s’han viure cada dia, molt més enllà del día que fixen les institucions.

A la nostra terra ho sabem de sobra. I ho demostrem cada cap de setmana. Anem a fer muntanya ja siga corrent, caminant, fent BTT, fent orientació, fent escalada o qualsevol de les disciplines que ens  permet fer esport i estar en contacte amb la natura.

A la Comunitat Valencian sabem de muntanyes. I molt. Molt més enllà del tòpic de sol i platja tenim un fum de paratges naturals, un fum de muntanyes on poder triar, on poder disfrutar, on poder retrobar-nos amb la nostra essència.

Per això vos proposem que ens ajudeu a triar, de entre totes les que tenim, la muntanya més bonica per a vosaltres, la més especial, la més emblemàtica, la que més vos captiva, la que més somnis vos desperta. Aquella a la que torneu sempre i de la que mai vos canseu.

L’any passat va guanyar el Penyagolosa, amb diferència. Però hi ha moltes altres que amaguen també racons ples de vida i vos plantetgem de nou l’enquesta.

El dia de les muntanyes

Esta setmana es parlarà de muntanya, i al Sense Límits Aventura aproritem també per a fer-ho. Al igual que fem la resta de l’any. Que en un dia no en tenim prou per a dir ben alt: Som natura, som muntanya.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. I de moment va guanyant… http://senselimitsaventura.com/2016/12/08/quina-es-la-teua-muntanya-favorita/ … #DiaInternacionalMuntanyes @welovemountains @femecv – datai - […] de moment va guanyant… http://senselimitsaventura.com/2016/12/08/quina-es-la-teua-muntanya-favorita/ … #DiaInternacionalMuntanyes @welovemountains […]
  2. Una semana d’aventura | SLA - […] Quina és la teua muntanya favorita? […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »