Del Ducross al ciclisme

L’alacantí José Carlos Núñez, campió del Ducross Extremme 2014 i 2015, afronta al 2017 amb l’equip ciclista Dare-Viator

jc-nunez-ciclisme-1

Del Duatló al ciclisme… professional. L’alacantí José Carlos Núñez afronta en el 2017 un nou repte, després d’haver estat 3 anys sent el gran dominador del duatlons Cross a la Comunitat Valenciana: passar-se a l’asfalt i estar centrat exclussivament en el món de la bicictleta de carretera.

Una lesió oportuna…

Un canvi que curiosament arriba producte d’una lesió. «A primers del 2016 vais patir una lesió i em va tocar deixar de córrer a peu» explica José Carlos. «Només podía agafar la bici».

marroc-2Li va tocar deixar de banda per tant els duatlons on en 3 anys havia guanyat 2 voltes l’autonòmic de Duatló Cross, dos circuits Ducross Extremme i el Campionat d’Espanya de Llarga Distància en Grups d’Edat.

El que en altres moments haguera estat un problema, esta volta la lesió es va convertir en una oportunitat. Una oportunitat de viure experiències noves com la que recentment va tindre al Marroc, i una oportunitat que li va arribar gràcies a un conegut.

A pedals pel Marroc

…i una oportunitat

«Em va oferir la possibilitat de provar a còrrer amb el seu equip, el Dare-Viator, d’entrenar amb ells. He estat com un xiquet amb sabates noves, i vaig poder aconseguir la confiança del director i formaré part de l’equip Continental per a 2017» explica amb satisfacció.

«Vinc del ciclisme, i és la meua passió». Podrà disfrutar-la en este 2017 per les carreteres. Recuperant la ilusió que ara fa uns anys va perdre i li va dur al Ducross. I fer realitat el seu somni: ser ciclista professional.


Més dades:

El Ducross como teràpia

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Del Ducross al ciclisme […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »