Guia d’escalada de la Costera

Presentada una nova Guia d’Escalada de l’Estret de les Aigües i de la Costera de la mà d’Ismael Mollà

Foto: http://pacobonati.blogspot.com.es/2015/06/escalada-deportiva-en-el-aventador.html

Una guía d’escalada per analizar en detall l’Estret de les Aigües i la comarca de la Costera. Dissabte 17 a la Casa de la Cultura de Montesa va tindre lloc la presentació d’esta nova guia d’escalada que ha realizat Ismael Mollà, del Centre Excursionista de Montesa.

Una Guia feta a casa

La Guía és una revissió de forma exhaustiva de les vies més destacades de les zones d’escalada de l’Estret de les Aigües i de diverse árees de la Costera.

«Inclou totes les vies i blocs de Genovés, Bellús, Xàtiva, Montesa, Vallada i Moixent» explica Ismael Mollà, qui ha elaborat la guia amb la colaboració de l’Estudi Grafema en el disseny i la maquetació. «És una guia d’escalada de la zona feta per equipadors i escaladors d’ací, del terreny, amb la finalitat de recaptar diners per a seguir equipant, reequipant i fer un bon manteniment de les zones descrites en esta guia».

Revisada i actualitzada

Zones com ara l’Aventador, l’Altet,  la Cova de la Petxina, el Barranc del Fondo, la Cova dels Coloms, la Bola, la Mola, la Mola Bloc, Casa dels Frares, La Fos, Paratge Ermites, Tierra de Nadie, Barranc de la Fos o el Bosquet, que apareixen descrites de forma detallada a les 352 planes a tot color que té la Guia d’Escalada de l’Estret de les Aigües i la Costera. «Tots els noms i graus de cada via han estat revisats i actualitzats».  

Una guia que preten donar a conéixer estes zones d’escalada més enllà de les nostres fronteres, de fet està escrita en valencià, castellà i també anglés, i aspira també a servir per a mantindre viva esta modalitat esportiva. «Amb la compra d’esta guia està col·laborant amb el manteniment d’estes zones d’escalada» explica Mollà.

 

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »