Arenales 113 baixa el teló

L’organització de la mítica prova d’Elx anuncia que no es realitzarà a 2017 per problemes amb l’administració local

S’obri una petición a change.org perquè l’Ajuntament canvie la seua postura

No hi haurà Arenales 113 al 2017. Així ho ha comunicat este dilluns l’organització de la prova a càrrec del club A300w d’Elx que encapçala Ximo Rubert.

«Me sobra el corazón» és el títol que encapçala el comunicat, fent referència a uns dels peomes de Miguel Hernández, un comunicat que explica el procés que als últims mesos han mantés amb l’Ajuntament d’Elx i que ha derivat finalment en què la prova no vaja a realitzar-se el 22 i 23 d’abril de 2017.

Amor pel Triatló

Desencontres

«El camí que ens ha dut fins ací ha sigut llarg i tortuós, però mai ens imaginariem que la tossuderia personal, la mala intenció cap a nosaltres i el poc nivell tècnic i polític demostrat amb la gestió d’este assumpte, tinguerea com a desenllaç la suspensió que ara vos comuniquem», indica el comunicat que podeu llegir ací íntgrament

Petició a Change.org

La reacció a les xarxes social no s’ha fet esperar i de seguida un fumo de triatletes, clubs i organitzadors han mostrat la seua solidaritat amb el Triatló Arenales 113. Fins i tot s’ha obert una arreplegada de signatures a la plantaforma www.change.org per tal que l’Ajuntament considere la seua posició

https://www.change.org/p/ayuntamiento-de-elche-no-a-la-suspensión-de-arenales-113

Històries

Arenales 113 va tindre la seua primera edició al 2005, i des d’aquell moment s’havia consolidat com una de les proves més destacades del panorama nacional amb més de mil participants a cada edició. Molts d’ells, triatletes que debutaven a la Mitja Distància. Amb històries personas i familiars com les que en algun moment vos hem contar a Sense Límits Aventura.

Amb el Triatló en l’ADN

Arenales, contigo empezó todo

 

Més dades: http://www.a300w.com/noticias/me-sobra-el-corazon/

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Arenales 113 baixa el teló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »