El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions

En marxa la segona edició del Circuit que comptarà amb 3 proves a Moixent, Fontanars i la Font de la Figuera

Els íbers dels Trail tornen a la càrrega. Acabant l’any toca anar pensant en els reptes per a 2017, i per a la pròxima temporada arriba la segona edició del Circuit Trail dels Íbers, circuit integrat pel Trail de Moixent, el Trail de Fontanars dels Alforins i el Trail de la Font de la Figuera en una barreja de Trail, natura i història.

Inscripcions obertes

Les inscripcions per al II Circuit Trail dels Íbers queden obertes este dilluns 19 de desembre a la plataforma de multiesport.com. L’any passat van ser en total vora 1400 participants i enguany confien en poder augmentar la xifra. «Esperem repetir o fins i tot superar lleugerament eixa xifra» explica Javi Soriano, un dels responsables del Circuit. «Tenim marge per poder incorporar més corredors, però tampoc volem saturar la muntanya. Es tracta també de poder oferir qualitat als que vinguen».

Conjunt o per separat

I es tracta també de poder adaptar-se a les necessitats dels corredors, per això el Circuit ofereix la possibilitat de fer la inscripció conjunta per aquells que vullguen aspirar a la classificació final i a ser els millors entre els Íbers com l’any passat ho foren Llorenç Montserrat (CA Bèrnia) i Sonia Sánchez (Trail Moixent), o fer la inscripció per separat per a cada una de les 3 proves: Moixent el 19 de febrer, Fontanars el 2 d’abril i la Font de la Figuera el 30 d’abril.

El primer dels íbers

Recorreguts variats

3 proves en una mateixa àrea geogràfica, les Terres dels Alforins, entre la comarca de La Costera i la Vall d’Albaida, marcada per la història comuna de la presència dels vestigis històrics de la presència dels Íbers com la batida de les Alcusses i el guerrer de Moixent. «I altres jaciments que estan encara per descobrir» afegeix Javi Soriano.

El que queda també per descobrir són els recorreguts d’enguany de cada una de les 3 proves, entre els 20 i 26 km en la versió llarga i al voltant de 10/11 km en la versió sprint trail. Cada una, això si, amb personalitat pròpia.

 

«Cada recorregut es diferent. Moixent té trams més tècnis i més escarpats; Fontanars és el més bonic, no té tant de desnivell però les sendes frondoses i molt boniques, i a la La Font de la Figuera destaca per la seua duresa, pels tallafocs i les pendents de 30/40%»

«Cada recorregut es diferent. Moixent té trams més tècnis i més escarpats; Fontanars és el més bonic, no té tant de desnivell però les sendes frondoses i molt boniques, i a la La Font de la Figuera destaca per la seua duresa, pels tallafocs i les pendents de 30/40%. Quan arriba la pujada del capurutxo, la gent sempre s’enrecorda després de mi…» reconeix Javi Soriano.

De corredors per a corredors

Soriano és un dels responsables d’este Circuit que està fet per corredors com ell, integrant de l’equip Like Esport Lurbel, i per a corredors. I això és nota. «Som tots corredors de muntanya. i eixa experiència es nota en els recorreguts». I en els detalls, que cuiden amb molta cura ajudats pels veïns de cada localitat que viu la prova com una festa. «Participa tota la gent del poble, i a més, fem una borsa del corredor sempre amb productes típics, potenciant el millor de cada poble».

INSCRIPCIONS

Si vols ser un dels Íbers del Trail, si vols participar a esta combinació de trail, natura i història que ofereix el II Circuit Trail dels Íbers pots fer les inscripcions a través de www.multiesport.es. Recorda que pots inscriure’t a tot el Circuit en global o per separat a cada una de les proves! Tu tries!!

MOIXENT OBRI EL CAMI 

La primera de les proves d’este II Circuit Trail dels Íbers la tindrem a Moixent, pròxim 19 de febrer, amb el V Trail de Moixent, prova que organitza el Club Ciclista Guerrrer de Moixent i que presentarà una doble distància de 20 km i 11,5 km.

Serà el primer pas dels Íbers, abans que a l’abril arriben les altres dos proves. El día 2 la cita serà al II Trail de Fontanars dels Alforins i el día 30 d’abril amb el V Trail de la Font de la Figuera.

CALENDARI

  • 19/02    V Trail de Moixent
  • 02/04   II Trail de Fontanars dels Alforins
  • 30/04   V Trail de la Font de la Figuera
Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions […]
  2. Cites destacades de Trail | SLA - […] El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions […]
  3. Moixent obri el Circuit Trail dels Íbers | SLA - […] El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions […]
  4. Una victòria per cabut | SLA - […] El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions […]
  5. Els íbers fan parada a Fontanars | SLA - […] El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions […]
  6. Última parada: La Font de la Figuera | Sense Límits Aventura - […] El Circuit Trail dels Íbers obri inscripcions […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »