Encara més Gegant a Ondara

Obertes les inscripcions per al VIII Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara de pròxim 19 de febrer amb una triple modalitat 

 Foto: Facebook María Rosa Zaragoza

Encara més Gegant. Un dels grans reptes de l’inici de 2017 per al febrer. Pròxim 19 de febrer arriba la VIII edició del Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara, una prova que per esta nova edició encara serà més gran.

3 opcions per a tots

El VIII Gegant de Pedra tornarà a ser el centre de desig i de respecte per part dels corredors i caminants, que esta volta tindran una triple opció: a la prova gran de 19’3 km 1150+, s’afegeix una prova de distància menor de 14’5 km 650+ també per a corredors i una tercera opció també de 14’5 km per a caminants.

Més de 700 participants…

Seran més de 700 corredors i caminants els que es reuniran pròxim 19 de febrer a esta localitat de La Marina per a afrontar eixe ja clàssic recorregut que preparen des del Club Atletisme Ondara en un recorregut on l’asfalt no es xafa per a res. Les inscripcions estan obertes a la plataforma de www.somesport.com

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per al VIII Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara de pròxim 19 de febrer de 2017 estan obertes i es poden realitzar a la plataforma de www.somesport.com. Animeu-vos a dominar el Gegant!!

Un recorregut per a Gegants

La Serra de Segària oferirà la seua cara més dura a la prova gran amb un desnivell considerable de 1150+. Pujades com ara la que hi ha des de Benimeli al km 7 fins a la zona de les Antenes, més de 320+ en poc més de 3 km. O la pujada a la Cova Bolumini (km12,1) i el Portell de Beniarbeig, que després hi haurà que baixar fins la Font de Català (km13,9), on en menys d’un km es baixen 150 metres negatius.

Per aquells que vullguen un inici de temporada més suau, la nova prova de 14,5 km és molt més «dolceta» amb apenes 750+.

I en acabant… torrà

Per a tots aquells que acaben la prova des del Club Atletisme Ondara han preparat una espectacular torrà, amb entrepans de llonganisa, llom, botifarra… per a recuperar forces que el Gegant ens deixarà tocats.

UN GEGANT AMB NOM PROPI

El gran dominador als última anys del Gegant de Pedra d’Ondara ha estat Pedro Martínez. El corredor de Dènia ha guanyat en les dos últimes edicions, en este 2016 en solitari i arribant exhauste després de fer un gran esforç al tram final de la prova, i al 2015, en companyia de Víctor Alvarez amb qui va entrar junt a meta. Repetirà en 2017?

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Encara més Gegant a Ondara […]
  2. Cites destacades de Trail | SLA - […] Encara més Gegant a Ondara […]
  3. Les jornades del Gegant de Pedra | SLA - […] Encara més Gegant a Ondara […]
  4. La vida interior de les muntanyes | SLA - […] Encara més Gegant a Ondara […]
  5. Ondara acull un repte Gegant | SLA - […] Encara més Gegant a Ondara […]
  6. Un repte Gegant | SLA - […] Encara més Gegant a Ondara […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »