El Salto de Chella t’espera al gener

Pròxim 22 de gener arriba la segona edició del Trail El Salto de Chella

«Si l’any passat estava bonico, enguany després de les plutges d’estos dies estarà espectacular. Eixe punt de pas per el Salto de Chella donarà que parlar…» . I tant. Així d’il.lusionats es mostren des de l’Associació del Trail El Salto de Chella que pròxim 22 de gener viurà la seua segona edició.

El Montot com a referència

Per segon any consecutiu el Salto de Chella serà la gran estrel.la d’un recorregut que no presenta molts canvis en relació a l’any passat.

«El recorregut és molt paregut, però hem fet alguna modificació de manera que tota la prova transcorre íntegra pel terme municipal de Chella», ens explica José Sala, vicepresident de l’Associació. «Mantenim el pas pel Muntot, una pujada d’uns 3 km amb 300+ però només des de Chella, passant per la font de la Parra i el Tejar».

Així les coses els corredors tindran per davant 17 km 600+ per a disfrutar de la natura i de l’aigua, element que marca el Trail d’esta localitat de la Canal de Navarrés i també la marxa senderista de 14 km 400+.

L’any passat entre corredors i caminants reuniren vora 600 participants, i per a enguany, enmarcada en un cap de setmana quasi sense proves de Trail espera una xifra similar.

A falta d’un mes queda per vore el nivell dels participants, que l’any passat configuraren un pòdium masculí d’autèntic luxe amb la victòria per a Miguel Angel Sánchez Cebrián, per davant de Javi Soriano i Juan Martínez. Tres autèntics crakcs

Pòdium de luxe a Chella

Un Trail econòmic

El boca orella farà el seu efecte en un Trail amb múltiples atractius. «L’any passat tinguèrem una molt bona rebuda i enguany esperem que siga l’any de la consolidació».

A més del recorregut, altres alicients: la inscripció costa només 10 euros. «Debem de ser el Trail més barat de la Comunitat Valenciana» indica Sala. «Per eixos diners tens la inscripció, samarreta, tubular, la beguda, coca en cansalà… i tot el que pugam clavar a la borsa del corredor». Per si faltava alguna cosa els premis: «Donem pernil al club més nombrós i un lot d’embotit al segón més nombrós». Anoteu per tant a la vostra agenda, el 22 de gener el II Trail El Salto de Chella.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions al II Trail El Salto de Chella poden fer-se a través de la plataforma de www.mychip.es. El preu és només de 10 euros fins el 8 de gener!!! Doneu-vos presa!

ERES TU EL DE LA FOTO? 

El Trail El Salto de Chella amaga una sorpresa final. Una pujada infinita d’escales dins del poble pel carrer del Castell. «L’any passat més d’un es va dur la sorpresa quan ja no li quedaven forces».

Com el de la foto. Un corredor que hagué de detindre’s abans d’arribar al cim. La foto és molt significativa i des de l’organització estan buscant-lo. «No saben qui és i estem tractant de localitzar-ho. Si eixe corredor es pose en contacte amb nosaltres tindrà la inscripció debades a la prova». Si encara li resten ganes, clar…

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] El Salto de Chella t’espera al gener […]
  2. Cites destacades de Trail | SLA - […] El Salto de Chella t’espera al gener […]
  3. Salto de Chella, amb més aigua que mai | SLA - […] El Salto de Chella t’espera al gener […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »