La ‘Grossa’ del Trail

Resultat del sorteig de la CSP i la MiM de Penyagolosa Trails 2017. I els afortunats són…

*** ACTUALITZACIÓ 21:30 h****

I la Grossa del Trail va per a… aquells que estan entre el 750 i el 2249 de la MiM i el 251 al 126 de la CSP.

Eixe ha estat el resultat del sorteig que s’ha fet esta vesprada de dijous a la seu de la Diputació de Castelló amb l’expectació generada en els vora 4400 preinscrits per a les dos proves de Penyagolosa Trails.

Després de la presentació de les dos proves i de les novetats per a 2017, on la CSP passa a formar part de la Ultra Trail World Tour, s’ha procedit al sorteig de les 2100 places de les dos proves.

Enhorabona per aquells que han tingut la fortuna de poder formar part de la MiM i la CSP de 2017, i ànims a la resta!!! A l’altra serà!!!

La felicitat de la MiM

**************

Uns pendents del sorteig de la grossa de Nadal, i altres pendents del sorteig de la Grossa del Trail. Esta vesprada a les 20:00 h es farà el sorteig de les places per als corredors que al 2017 participaran a la VI CSP i a la XIX MiM de Penyagolosa Trails.

L’acte tindrà lloc a les 20:00 h de la vesprada a les instalacions de la Diputació de Castelló, en un acte que serà obert al públic i on s’assignaran les 2100 places de disponibles per a Penyagolosa Trails 2017, 1500 per a la MiM i 600 per a la CSP, proves de les que a més es donaran a conéixer les seues novetats.

4.394 preinscrits

En total han estat 4394 preinscrits, amb una presència de tots els punts de la geografia espanyola -hi ha preinscrits de 47 de les 50 provincies que hi ha- i una ampla representació internacional amb esportistas de 34 nacionalitats diferents, el que dóna mostra del creiximent i atractiu de Penyagolosa Trails més enllà de les nostres fronteres, com mostra també el fet que en l’edició de 2017 estiga inclosa dins de l’Ultra Trail World Tour, i la seua designació com a Campionat del Món per a 2018.

Sort per a tots!!!

Més dades:

Sebas també guanya la CSP

Altra MiM, 11 anys després

http://senselimitsaventura.com/2016/04/22/sebas-i-zaid-grans-favorits-per-a-la-csp-i-la-mim/

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »