Per a iniciar-se a l’espeleo

Curs d’iniciciació a l’espeleologia de la mà de Jorge Membrado de EsportVerd 

Per encetar el 2017 fent una aventura diferent. Provant coses noves, i experiències i sensaciones que puguen obrir-te un altre món. I fer-ho de la mà d’alguns dels millots espeleòlegs del món. Al gener tindra lloc a Castelló un Curs d’iniciació a l’Espeleologia per aquells que vullguen iniciar-se en esta disciplina esportiva.

Del 2 al 15 de gener

El Curs tindrà lloc del 2 al 15 de gener a les instal.lacions del Club d’Esports de Muntanya EsportVerd de Castelló está homologat per la Federació Valenciana d’espeleología.

El Curs està orientat per a totes aquelles persones que volen iniciar-se en el món subterrani, tractant de forma pràctica les tècniques i els materials bàsics per a fer una progresió vertical segura, així com les principal àrees científiques de l’espeleologia.

No cal tendré coneiximents previa per a participar a este curs que sengons indica la web d’esportverd té una durada d’unes 40 hores.  

l’experiència

El curs compta, a més, amb l’aval d’estar organitzat per Jorge Membrado, un dels nostres espeleòlegs més destacats, rècord del món de profundidat en 2012 amb experiències com la que va fer a Krubera-Voronya, a Georgia, baixant a més de -2000.

 


Més dades:

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »