L’aventura continua a la web

La informació dels esports d’aventura, a la web www.senselimitsaventura.com

Any nou, vida nova. Això diuen. I això anem a fer, en certa mida, a Sense Límits Aventura. Per a este 2017 el projecte SLA va a mantindre la seua aposta en la versió estrictament online i anem a deixar en stand by la revista en paper després de 12 números publicats.

El mes de desembre ens ha deixat una resposta espectacular per la vostra part, amb més de 22.000 persones participant a les votacions als II Premis Sense Límits Aventura.

Votacions als II Premis SLA

450.000 visites

Una injecció de força i de moral per a poder continuar fent el que més ens agrada: contar les vostres aventures i els vostres reptes.

Ara només en la plataforma online www.senselimitsaventura.com que acumula quasi 450.000 visites des que va nàixer al setembre de 2014, el que fa que creixent a poc a poc arribem a una mitjana de més de 16.000 visites al mes.

Un bon estímul per a continuar creixent. I per a continuar sent una bon aparador on poder anunciar les vostres proves, productes o servicis, amb els nous pluggins que anem implementant perquè la publicitat siga més visible.

Els agraïments

Ens sentim satisfets d’haver demostrat que es pot fer una revista en paper parlant del nostre esport i els nostres esportistes d’aventura, amb un disseny i continguts de gran nivell. I que es pot fer de forma sostenible. Però també som conscients de les limitacions i som conscientes també del canvi cultural que està produint-se quant al consum de la informació: ara ho volem tot a internet, al telèfon mòbil i debades.

Voliem agraïr especialment a tots aquells que d’una manera o una altra heu participat en l’elaboració de la revista SLA i heu fet possible estos 12 números ajudant en la redacció o disseny. També agraïment especial per als esportistes i clubs que heu estat protagonistes de les nostres entrevistes o reportatges, als anunciats, als suscriptors i a les quasi 100 tendes repartides per tota la Comunitat Valenciana on la revista ha estat distribuïda.

La revista queda ara en stand by, però l’aventura no para. Ja sabeu: l’aventura continua a la web.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Gràcies Sense Límits | SLA - […] Gràcies ximplement per deixar-nos formar part de la vostra família. I gràcies per voler formar de la familia Sense…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »