Molt més que una meta

Presentat a València Runners for Ethiopia 2017, projecte solidari guanyador dels Premis Sense Límits Aventura 2017

Perquè correr és molt més que fer esport. Perquè corrent pots ajudar a canviar el món. Almenys una part reduida del món. Perquè els xicotets gestos són els que canvien la realitat.

Arriba la nova edició de Runners for Ethiopia, projecte solidari que des de fa un anys encapçala el fisio d’Alcoi Jordi Reig i que tracta d’arreplegar sabatilles -enguany noves- per a poder ajudar els corredors d’Etiòpia, a més d’ajudar-los també fent-los tractaments de fisioterapia.

 Un viatge transformador

Una viatge transformador per tots aquells que participen, en esta iniciativa bé en el viatge dels corredors, disfrutant d’una experiència única corrent la marató d’Awasa, entrenant-se alguns dies a 1700 metres d’altitud amb els corredors locals, i també col.laborant en el viatge de fisios, tractant els atletes locals i formant als seus colegues d’Etiòpia.

Són 10 dies de viatge, combinant esport i solidaritat i vivint una experiència diferent oberta no només a corredors i fisios, sino a tots aquells que vullguen tindre una experiència transformadora.

Enguany el viatge està del 26 de juny al 5 de juliol de 2017, amb la possibilitat de fer una ampliació per aquells que vullguen conéixer millor un pais tan espectacular com Etiòpia. 

Enguany sabatilles noves

L’any passat s’arreplegaren vora 1200 kilos de material en diverses proves. I enguany volen poder superar eixa xifra, però com a principal novetat s’arreplegarà estrictament material nou: sabatilles noves fins a un número 43’5, segons indiquen a la seua web, per a que els atletes puguen còrrer de forma adient, poder complir el seu somni i evitar lesions.

Per tots aquells que vullguen col.laborar hi haurà uns punts fixes d’arreplegar el material a més d’estar presents en diverses proves al llarg de la Comunitat Valenciana. Pots consultar ací els punts. 


Més dades:

PREMI SLA 2016

Runners for Ethiopia celebra enguanya la seua cinquena edició, com un repte ja consolidat. L’any passat van ser vora 50 persones les que acabaren desplaçant-se cap a Awasa i vivint una experiència transformadora.

Eixe creiximent ha anat al 2016 acompanyat també del reconeiximent social com demostra el fet d’haver aconseguit el Premi Sense Límits Aventura 2016 al Repte Col.lectiu d’Aventura més destacat de la Comunitat Valenciana, segons les votacions populars, després de mantindre una lluita tancada amb l’Associació AFACO de Quart de Poblet.

Resta encara conéixer el dictament del Jurat Tècnic dels Premis Sense Límits Aventura.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Un viatge transformador | SLA - […] Molt més que una meta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »