Banderola d’eixida a la temporada de Triatló

El Circuit Ricardo Tormo acull este diumenge el Duatló que dona inici a la competició oficial

 

Banderola de quadres… per als amants del Triatló, del Duatló i de qualsevol de les seues modalitats. Diumenge 8 de gener arriba el XIII Duatló del Circuit Ricardo Tormo de Cheste, prova que enceta el calendari oficial de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Vora 350 participants es reuniran pròxim diumenge per a encetar l’any fent esport, per a cremar els polvorons i per a estrenar també aquells regals que ens hagen deixat el Reis, (si hem sigut bons clar).

A les 9 del matí de diumenge 8 de gener es donarà l’eixida a una prova que, en la modalitat de Duatló Sprint, presenta un dels Circuits més segurs del calendari. Els participans hauran de fer un primer segment de 5 km de carrera a peu, per agafar després la bicicleta i afrontar 20,2 km de ciclisme, i tancar de nou corrent 2,5 km per poder arribar a la línea de meta.

Tots els segments tindran lloc a l’asfalt del circuit, amb l’alicient extra d’arribar a la meta allà on ho fan en altres esdeveniments les motos i els bòlids, i també amb la possibilitat que el públic ho puga seguir tot còmodament des de la graderia.

A més del Duatló Sprint, també tindrà lloc a partir de les 12 h el Duatló Escolar, per a categories Cadet i Infantil.


Foto i més dades: http://www.triatlocv.org/116-noticias-triatlon/2383-el-duatlo-circuit-de-cheste-inaugura-la-temporada-2017

CALENDARI 2017

El XIII Duatló Circuit de Cheste obri la temporada de Triatló que per a enguany presenta grans alicients.

Entre d’altres comprovar com les nostres terres cada vegada més són reclam per a triatletes de més enllà de les nostres fronteres i cada vegada acollim més proves incloses dins del calendari nacional com ara el Orihuela LD, el Duatló de la Vall, el València MD 113 o el València Triatló, campionat d’Espanya de Triatló en este 2017.

Pots consultar ací tot el calendari de Triatló per a 2017

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Banderola d’eixida a la temporada de Triatló […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »