A guanyar a casa

València acull este cap de setmana el Campionat d’Espanya de Ciclocross on Felipe Orts aspira a revalidar títol sub 23 i Raúl Ballester en categoria Master 30 

La selecció valenciana guaya la plata en la modalidad de relleus per equips

*********ACTUALITZACIO DIVENDRES 21:00 h*******

Bé ha comenta el Campionat d’espanta de Ciclocross per als nostres intereses. La selecció valenciana ha aconseguit la medalla de plata a la modalidad de Relleus per equipo, o Team Relay.

L’equis valencià composat per l’elit Alvaro García, el master 30 Raúl Ballester, el junior Miguel Lloret, el cadet Marc Cabedo, la fèmina Alba Teruel i el sub23 Felipe Orts ha acabar en regona posició a només 2 segons de la selecció de Galicia, i per davant de la selecció d’Euskadi.

Per a la jornada de dissabte i diumenge resten les competicions individuals.

************************************************

Intentar guanyar… a casa. Això és el que tractaran de fer este cap de setmana Felipe Orts (CC Sax / Ginestar-Delikia-Ridley) i Raúl Ballester (Mister Biker) que a partir de divendres 6 de gener  afronten a València els Campionats d’Espanya de Ciclocróss, prova que acull la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. 

Un circuit familiar

El corredor de la Vilajoiosa arriba com a gran aspirant en la modalitat de sub’23 amb ganes de poder revalidar el campionat sub’23 a un circuit ubicat al vell llit del riu Túria de València que coneix a la perfecció.

«És un circuit molt ràpid i técnic, que em va molt bé i a més m’agrada» indica a la web de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana. «El millor és que vaig a còrrer davant dels meus amics, i vindrà molta gent i això em motiva encara més».

Una joya de la Vila

Ballester, en master 30 B

També tractarà de revalidar títol Raúl Ballester, el biker de Benifaió en este cas afronta la competició en la categoria de Master 30 B. Els dos són alguns dels noms principals de la Selecció Valenciana que aspira a fer un bon paper a casa amb les opcions també per a Pla en Master 50.

HORARIS:

  • Divendres 16:00 h:  Relleu per equips
  • Dissabte 09:30 h: Master 50 i 60
  • Dissabte 10:45 h: Master 40
  • Dissabte 12:00 h: Fèmines
  • Dissabte 14:30 h: Master 30
  • Dissabte 15:45 h: Sub 23
  • Diumenge 10:30 h: Cadet
  • Diumenge 11:45 h: Junior
  • Diumenge 13:15 h: Elit

Més dades:

PREMI SENSE LIMITS AVENTURA 

El corredor de la Vilajoiosa enceta ara un 2017 on aspira a donar continuitat a un bon 2016. És una de les grans realitat dels ciclisme valencià.

Això ha quedat també plasmat als II Premis Sense Límits Aventura on ha aconseguit el reconeiximent a la categoria de biker més destacat de 2016 a la Comunitat Valenciana, segons la votació popular on va mantindre una apretada lluita amb Raúl Ballester.

Resta encara per conéixer la resolució de la valoració técnica del Jurat dels II Premis Sense Límits Aventura

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] A guanyar a casa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »