Triple rescat a Alacant

Atés un escalador a Redován i una senderista amb diverses fractures a la Cova Tallà

Rescatada també una família al Cabeçó d’Or

Doble rescat dels nostres equips este dissabte 7 de gener que ens deixa una doble actuació a Dènia i a Redován. En els dos casos, els afectats patien fractures que han obliga a ser trasladará el Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant.

Una dona a la Cova Tallà

La primera actuació ha tingut lloc este mati a la Cova Tallà de Dènia, on una dona de 32 anys, ha patit una fractura de turmell quan transitava per la senda que du cap a la Cova Tallà. La dona, natural de l’Alcúdia de Carlet, ha hagut de ser traslladada per dos dotacions del Consorci Provincials de Bombers poc després del migdia, segons informa el diari Las Provincias.

Un escalador a Redován

També en la jornada d’este dissabte el Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant ha hagut d’atendre un home de 34 anys que ha patit una caiguda quan estava fent escalada a la Serra de Redován.

L’home, natural de San Pedro del Pinatar estava escalant en companyia d’un amic quan ha patit una caiguda d’uns 15 metres que li han provocat diverses fractures en la cama i el maluc. L’amic ha avisat al 112 que ha enviat un helicòpter de la Diputació Pronvicial que l’ha acabat traslladant a un centre hospitalari.

L’accident s’ha pogut produir després que el jove es quedara sense cora de seguretat, en no haver fet servir la tècnica pertinente per evitar la caiguda, segons informa el Diario Información.

També al Cabeçó d’Or

A més, segons informen els mateixos responsables de Bombers d’Alacant, també passat cap de setemana hagueren d’intervindre en helicòpter una tercera operació per atendre una família -pare, mare i filla- quan estaven al Cabeçó d’Or al terme de Busot


Fotos:   / 

Més dades:

 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Mor un escalador a Polop | SLA - […] Triple rescat a Alacant […]
  2. Rescatat un barranquista a l’Abdet | SLA - […] Triple rescat a Alacant […]
  3. Rescatat un ciclista a l’Algar | SLA - […] Triple rescat a Alacant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »