Una exhibició a casa

La selecció valenciana suma 9 medalles als Campionats d’Espanya de Ciclocross disputats a València

Medalles d’or per a Felipe Orts en sub’23, Raúl Ballester en màster 30 B, Jordi Reñé en màster 40 i Francisco Pla en màster 50

Una exhibició a casa en tota regla. La selecció valenciana ha completa un cap de setmana ple de medalles als Campionats d’Espanya de Ciclocross que han tingut lloc al vela llit del riu Túria a València. 9 medalles ha aconseguit la nostra delegació -4 d’elles d’or- en el que és una demostració del nivell que esta modalitat té a la Comunitat Valenciana.

Els nostres corredors han aprofitat el factor ambiental de «jugar a casa» per a traure un rendiment excel.lent, sabent-se, a més, sobreposar a la pressió afegida per aquells que eren els grans favorits i aspiraven a revalidad títol.

Orts, superant la pressió

És el cas de Felipe Orts i Raúl Ballester, que ha aconseguit de nou la medalla d’or en la categoria sub’23 i en la master 30B respectivament.

«Tenia molta pressió de correr a casa i ser favorit, però he eixit a fer la meua carrera i demostrar el que estic fent tota la tmporad ai ha arriba tla victòria i tots contents» explica el de la Vilajoiosa que va guanyar amb autoritat la prova, marcant ratlla i distància des del primer moment. «Els campionats són sempre complicats, tot i que vages davant has d’assegurar i fer bé les coses i fins que no passes meta no saps. Per això he apretat fins el final», afegia Orts, a qui ara li venen per davant dos proves de la Copa del Món i el Mundial «per a lluitat per tot».

Una joya de la Vila

També era favorit Raúl Ballester i el de Benifaió no va errar. Esta volta amb una victòria més ajustada que en tot cas li servia per a revalidar el títol en Master 30B aconseguit fa 12 mesos a Torrelavega, a una prova esta de València on li va acompanyar el també valencià David Gallardo a la tercera posició del pòdium.

Pla, 8 vegades campió

Altre dels grans protagonistes del cap de setmana és Francisco Pla, que en la catgoria Master 50 va aconseguir la medalla d’or. Amb este títol Pla suma 8 medalles d’or en esta modalitat, segons recordaven els companys de Ciclo21.com.

La quarta medalla d’or per als nostres arribava de la mà de Jordi Reñé en la categoria master 40 que va aconseguir la victòria en una lluita molt tancada amb el madrileny José Luis Rebollo.

I més medalles 

A més de les 4 medalles d’or, els Campionats d’Espanya de Ciclocross disputats a València ens deixen més metalls per als nostres en diverses categories.

  • En la categoria de Master 60A arribaven dos medlles, plata i bronze per a Ignacio Fandos i José Mezquita
  • En la categoria junior femení victòria de la valenciana Sofía Rodriguez, per davant de Luisa Ibarrola i Saioa Gil
  • En la categoria sub 23 femení, Alba Teruel va aconseguir la medalla de plata
  • En la categoria cadet femení Sara Bonillo va aconseguir la medalla de bronze
  • En la modalitat Team Relay (relleus per equips) es va aconseguir la medalla de plata

PREMI SENSE LIMITS AVENTURA 

Amb esta medalla d’or al Campionat d’Espanya de Ciclocross sub 23, Felipe Orts enceta ara 2017 on aspira a donar continuitat a un bon 2016. És una de les grans realitats dels ciclisme valencià.

Això ha quedat també plasmat als II Premis Sense Límits Aventura on ha aconseguit el reconeiximent a la categoria de biker més destacat de 2016 a la Comunitat Valenciana, segons la votació popular on va mantindre una apretada lluita amb Raúl Ballester.

Resta encara per conéixer la resolució de la valoració técnica del Jurat dels II Premis Sense Límits Aventura

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una exhibició a casa […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »