De marcha nòrdica per la Comunitat Valenciana

Presentat un nou portal online per arreplegar les novetats de la marxa nòrdica, nova disciplina FEMECV

De marxa… nòrdica. Una disciplica que cada vegada atrau més adeptes, que en este 2017 estrena presència al calendari FEMECV i que amplia també horitzons per a tots els amants del nordic walking amb la presència d’una nova plataforma online on poder arreplegar els interesos dels practicants d’esta modalitat esportiva.

«Cada vegada hi ha més practicante de la marxa nòrdica a la Comunitat Valenciana, no només interessats per una nova modalitat esportiva, sino també per una activitat física i saludable» assenyala Carles Ferris, delegat a la Comunitat Valenciana de la INMA (International Nordic Walking Association) i responsable del portal https://marchanordicainwacomunidadvalenciana.wordpress.com on pretenen arreplegar els interesos de tots els seguidors del nordic walking. «Tots aquells que volen practicar la marxa nòrdica, ja siga en ciutats com en espais naturals. Oferim instructors titulats oficials, conferències sobre salut i esport, informació de les competicions oficisl federatives…».

La tècnica

La marxa nòrdica és molt més que caminar amb bastons. Du darrere una tècnica finesa detallada anomenada tècnica diagonal o tradicional, una técnica que incorpora l’ús d’uns bastons específics a la forma natural de caminar. Es basa en 3 pilars fonamentals: postura, patró de marxa correcte i ús correcte dels bastons.

Els beneficis

És una técnica que garanteix una correcta alineació articular i per tant minimitza el risc de lesió, a banda de tindre altres beneficis, segons diversos estudis cièntifics:

  • incrementa la capacitat cardiopulmonar
  • augmenta el consum de calories
  • allibera tensió al cuello i als muscles
  • afavoreix la prevenció de dolors d’esquena, osteoporosi, malalties del cor, asma, vessaments cerebrals etc.

AUTONOMIC DE MARXA NORDICA

«Hi ha molta fent que està cridant-nos per a interessar-se per esta nova modalitat” ens reconeixia recentment Paco Durà, president de la FEMECV, satisfet per la resposta de la gent des que la marxa nòrdica és disciplina FEMECV.

Els practicants de la marxa nòrdica poden traure la llicència FEMECV per a poder tindre els avantatges d’estar davall del paraigües de la FEMECV.

Per a 2017 hi haurà de fet el primer Campionat Autonòmic de Marxa Nòrdica FEMECV que tindrà lloc pròxim 8 d’abril ede 2017.

Al Nadal regala seguretat

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] De marcha nòrdica per la Comunitat Valenciana […]
  2. Un Autonòmic de marxa nòrdica | SLA - […] De marcha nòrdica per la Comunitat Valenciana […]
  3. Un Autonòmic amb molta marxa | SLA - […] De marcha nòrdica per la Comunitat Valenciana […]
  4. Els campions amb molta Marxa | SLA - […] De marcha nòrdica per la Comunitat Valenciana […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »