Una borratxera de Trail

Cap de setmana amb 9 proves de Trail a les nostres terres: Sot de Chera, Azuébar, Canals, Puçol, Barxeta, Petrer, Novelda, Torreblanca, Andilla… 

Qui no corre es perquè no vol. Perquè opcions hi ha moltes com queda demostrat este cap de setmana. El primer de la tornada a la normalitat després de les festes de Nadal, i el primer en què es multipliquen les proves de Trail. Hi ha ganes de còrrer per muntanya després dels polvorons!

I així anem a fer-ho a les diverses proves que tenim repartides este cap de setmana per la nostra geografia a Sot de Chera, Azuébar, Canals, Puçol, Barxeta, Petrer, Novelda, Torreblanca o Andilla.

El primer Ultra de l’any

El més atrevits es llançaran a pel GR-10 Xtrem, el primer Ultra Trail de la Temporada. Seran uns 260 corredors els que afrontaran els 94 km 4140+ des de Puçol fins a Andilla seguint el GR-10 que travessa la província de València d’est a oest.

Entre d’ells els gran favorit a repetir el triomf de la passada temporada, Juanma Jiménez (Green Power ST), que haurà d’estar pendents d’altres corredors destacats com ara Gabi Valero (Corremón Trail) guanyador en 2013, a més d’altres homes com ara Alvaro Barba (Mur i Castell-Tuga), el motor del Trail o Miguel Angel Peñalver (Trail Villar Caja Rural) doble guanyador de la Liga CxM Serranía.

Juanma es consagra al GR-10

L’eixida serà dissabte 14 de gener a les 06:00 h de la matinada.

Corremón Trail 

Altra de les notes destacades del cap de setmana es la celebració del IV Corremón Trail a Sot de Chera, prova que recupera el pols després d’haver-se suspés ara fa un mes, al desembre, en aquell cap de setmana on l’alerta taronja per temporal aconsellava no eixir al carrer.

Però ja siga al final de l’any o al principi, la gent té ganes de correr i de Corremón Trail i este dissabte 14 de gener seran vora 700 els corredors que es reuniran a Sot de Chera per afrontar la doble distància de -24 km o 11 km-.

També es recupera esta cap de setmana la Carrera per Muntanya Villa de Azuébar que es va suspendre pel temporal ara fa un mes.

La resta de les proves

  • 15/01    Carrera per Muntanya Villa de Azuébar
  • 15/01    IV Trail Tunel de Canals – Circuito Trail Valencia
  • 15/01    VI Trail i Marxa senderista La Mallà Serralades (Barxeta)
  • 15/01    II Melgatón – Petrer
  • 15/01    VI Carrera por Montaña Cerro de la Mola (Novelda)
  • 15/01    Picaio CiM Trail (Puçol)
  • 15/01    Cursa de Muntanya de Torreblanca
Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »