Comença la Lliga de Clubs de Duatló i Triatló

Diumenge a Almenara s’enceta la Lliga de Clubs de Duatló i Triatló de la Comunitat Valenciana

Cavallers va de bó. Diumenge 15 de gener a Almenara es posa en marxa la Lliga de Clubs de Duatló i Triatló que coordina la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

Més de 120 clubs de diversos punts de la nostra geografia formaran part d’esta lliga que està conformada per 6 seus, amb 3 duatlons i 3 triatlons en una lliga que patrocinada per Caixa Popular compta amb 4000 euros en metàlic a repartir entre els 10 millors clubs i reconeiximent als 3 millors clubs.

Els duatlons

La primera de les proves serà a Almenara, este diumenge 15 de tener amb la disputa del Duatló per equips Vila d’Almenara, organitza pel Club Almenara Triatló amb les tradicionals distàncies de 5 km inicials de carrera a peu, 22 km de segment de bicicleta i un segment final de nou de 2,5 km de carrera a peu.

Les altres dos cites de duatló tindran lloc el 29 de gener a Alzira (Club Triatló Alzira) i el 26 de març la cita serà al Duatló d’Alaquàs a la prova que organitza el Club Triculpelat.

Els triatlons 

Al mes d’abril arriba el torna per als triatlons, amb la primera de les proves puntuales de la Lliga amb el IX Triatlón Playa de Gandia, prova que serà el 9 d’abril i estarà organitzatda pel Club Prodesport Gandia.

El Triatló de Cullera, el dia 3 de juny serà la segona de les paredes de la Lliga, i l’última de les proves serà el Triatló de Xàbia, que se celebrará el 24 de septiembre, organitzat pel Club Tri-llebeig, y que cerrará la Lliga de Clubs que patrocina Caixa Popular.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Comença la Lliga de Clubs de Duatló i Triatló […]
  2. Duatlons de dos en dos | SLA - […] una doble proposta en una mateixa jornada. El IV Duatló d’Alzira, integrat dins de la Lliga de Clubs Caixa…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »