De passeig per Castelló

Diumenge s’inaugura una nova ruta de senderisme a Castelló, el PR-CV 448

Una nova ruta de senderisme al costat de casa. Diumenge 15 de gener s’inaugura a Castelló el nou sender de xicotet recorregut, el PR-CV 448, que transita per línterior del terme municipal de Castelló, pels cims entre l’hospital de la Magdalena i la Raca.

El PR-CV 448 és una aposta que es fa des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castelló en la voluntat de «oferir un recorregut pels principals cims del terme municipal i de vertebrar els enclaus més destacats del nostre patrimoni natural entre el GR-33 i el PR-CV 378, que enllaça la Magdalena amb l’ermita de San Vicent de Borriol», explica el regidor d’Esports Enric Porcar en declaracions que arreplega el Periodico Mediterraneo.

El recorregut

El nou sender PR CV 448 ha suposat una inversió d’uns 50.000 euros. El recorregut comença al camí del Collet, que acaba a una senda amb accés al Tossal Gross. Després de la pujada, la ruta baixa fins a la pedrera de la Torreta, i continua uns kilòmetres pel matix traçat del GR-33.

Després d’un trajecte comú amb este GR, el nou PR-CV 448 supera el nord de la urbanització de la Coma per a enllaçar amb la pista del Tossal de la Llobera i continuar pel barranc dels Porcs. La resta del recorregut transita pel port de Mancebo fins conectar amb Raca a una zona pròxima al terme municipal de Borriol.

La inauguració

Tots els aficionats del senderisme estan convidats a lainauguració d’este nou sender PR-CV 448 que tindrà lloc diumenge 15 de gener. Es farà, com no, una eixida de senderisme que tindrà lloc a les 08:00 h a l’hospital de la Magdalena.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »