El primer Ultra de l’any

Dissabte arriba el GR-10 Xtrem, València Ultra Trail, 94 km de Puçol a Andilla

Foto: Andrés Núñez – Last Race Studio

La primera de les grans proves que arriben en este 2017. Només comenzar l’any arriba el primer Ultra per a hora 250 valents que dissabte afrontaran la vuitena edició del GR10 Xtrem, València Ultra Trail i els sus 94 km 4139+ des de Puçol fins a Andilla, seguint el GR-10 que travessa la província de València d’est a oest.

Juanma, el gran favorit

El principal favorit és Juanma Jiménez (Green Power ST), que ha preparat a consciència esta primera prova de 2017, per a poder repetir la victòria de l’any passat. El triomf al Gr-10 Xtrem va ser el punt inicial a un gran 2016 amb el posterior top 10 al Ultra Trail del Mont Blanc i amb la victòria a les votacions populars als II Premis Sense Límits Aventura com a corredor de muntanya més destacat.

Juanma es consagra al GR-10

Els rivals

Juanma eixirà amb el dorsal número 1, però haurà d’estar pendent d’altres corredors destacats com ara Gabi Valero, dorsal número 2 i guanyador del GR10 Xtrem en 2013, a més d’altres homes com ara Alvaro Barba (Mur i Castell-Tuga), el Ferrari del Trail o Miguel Angel Peñalver (Trail Villar Caja Rural) doble guanyador de la Liga CxM Serranía, a més d’altres com ara Alfonso de la Torre (Alcudia de Veo Team) que també poden fer un bon paper.

Talens en dones

En categoria femenina, davant l’absència d’Eva Bernat (CxM València)Myriam Talens (Marathon Crevillent) es perfila com la gran favorita de les nostres, tractant de millor el pòdium que va fer al 2013. Tindrà bona lluita amb corredores com ara Olatx Alvariño (CD Mis Jueves) o Carmen Díaz López (Green Power ST).

OTRO CHINO EN EL GR 10

El València Ultra Trail està convertint-se any were any en una prova que atrau participants internacionals. Enguany torna a tindre presència de corredors asiàtics, com ja va donar-se al 2016.

L’any passat el corredor xinés Houping Jiang va ser finisher del GR10Xtrem després de 16 hores i 35 minuts, i engunay un compatriota seu Jingzhi Deng, de Sanghai, estarà en la línea d’eixida on també hi haurà algun japonés com Ryoji Matsui. Seran la nota exòtica del GR-10 Xtrem 2017.

Un chino en el GR-10 xtrem

CONSELLS PER AL GR 10 XTREM

Per aquells que debuten al GR 10 Xtrem, o per aquells que repitiesen i volen millorar, vos deixem alguns consells que ha compartit Juanma Jiménez al seu facebook que resumeix en una frase: «Si reserváis al principio, ganareis al final»

 

  • Es una carrera, que conforme pasan los kilómetros es mas fácil, por lo que cada vez puedes corres mas y mas.
  • EL PROBLEMA: Al principio esta el tramo MÁS LENTO de carrera y la gente APRIETA para que no se le vaya la media… Y que pasa, que luego cuando llegan las zonas de correr PETAN …
  • Puede parecer difícil, pero si reserváis al principio, una vez pasada la primera subida de Gatova, podréis correr y empezar a remontar tiempos… No importa ir el 10, 50 ó 110 en Serra, sino llegar el 1º, 10º o 50º a La Pobleta…

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Juama repetix al GR10 | SLA - […] El primer Ultra de l’any Ene 13, 2017 […]
  2. Què li passa a l’Ultra Trail valencià? | Sense Límits Aventura - […] El primer Ultra de l’any […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »