Fred i muntanya

Consells de seguretat per a les teues eixides de muntanya amb baixes temperatures, pel Consorci de Bombers de la Província de Castelló

Arriba el fred de veritat. Això diu la predicció meteorològica per als pròxims dies. Davant eixa previsió de fred uns es posen a tremolar i altres es freguen les mans pensant en l’oportunitat de viure noves experiències, noves aventures i disfrutar de la muntanya en altres condicions.

Per a tots aquells que teniu en ment aprofitar el fred, la neu, el gel… per a fer muntanya una recomanació: precaució màxima i molt cura. I ja sabeu a més que sempre és millor fer muntanya amb la cobertura que ofereix la llicència FEMECV.

Muntanya segura, aventura segura

La majoria ja coneixeu les nocions bàsiques de seguretat a la muntanya, però per si de cas vos deixem un tríptic que han el.laborat des del Concorci Provincial de Bombers de Castelló amb els consells de seguretat de muntanya amb baixes temperatures.

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »