El Clariano Trail es vesteix de blanc

La neu invaix el traçat del II Clariano Trail del pròxim 12 de febrer

«Any de neus, any de Déus» això diu el refrany valencià per a fer referència a les condicions meterològiques que ens acompanyen estos dies on una sorprenent capa de neu ha cobert bona part de la provincia d’Alacant i el sud de la província de València.

I entre d’altres llocs, la neu ha arribat també a la Vall d’Albaida i a Ontinyent on un color blanc ha invait el recorregut del II Clariano Trail, prova que tindrà lloc pròxim 12 de febrer.

La fotografia que encapçala esta informació ens la feia arribar este dimecres Raúl Donat, i és una mostra clara de com estava la senda del Castellar, entre Ontinyent i Bocairent, un dels punt de pas del II Clariano Trail.

És clar que per a quan arribe la prova d’ací a 3 setmanes la neu haurà marxat, però haurà deixat la seua emprenta i ajudarà a que els paisatges del II Clariano Trail lluisquen més atractius que mai en este hivern.

INSCRIPCIONES

Inscripciones

El II Clariano Trail del próximo 12 de febrero de 2017 tiene las inscripciones abiertas desde el 16 de diciembre y las puedes conseguir en la plataforma www.mychip.es

3 distàncies per a tots

En esta segona edició del Clariano Trail es repetirán els mateixos recorreguts de 2016 –26’7km 1300+ per al Trail i 14,4 km 630 per al Speed Trail-, amb la diferència que està obert a tots els participants i no només als federats com pasaba a l’anterior edició en ser prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV. A més hi haurà l’opció de fer la marxa senderista amb la mateixa distància i desnivell que Speed Trail.

Premis 

Cal recordar que des de l’organització del II Clarino Trail, a càrrec de l’empresa valenciana de material esportiu Lurbel, s’han establert una sèrie de premis en metàlic de 200 euros per als guayadors absoluts en la categoria reina i per a aquel que establezca un nou rècord de la prova i rebaixe el temps de 2 h 10′ 01″ en categoría masculina en mans d’Ignasi Cardona i 2h 44′ 43″ en categoria femenina en mans de Pilar Raro, els dos vigent guanyadors del Campionat de Lliga Autonòmica CxM FEMECV

Cardona i Raro llançats a per la Lliga

SORTEIG A LA GALA PREMIS SLA

Si vols participar al II Clariano Trail tens una oportunitat de fer-ho a través de Sense Límits Aventura. Com sabreu pròxim divendres 3 de febrer anem a realitzar la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura que tindrà lloc a la Sala de Conferències del Complexe Esportiu La Petxina de València.

Gala dels II Premis Sense Límits Aventura

A més de fer entrega dels Premis als esportistes d’aventura més destacats a la Comunitat Valenciana al 2016, a la Gala hi haurà un fum de sortejos entre els assistents. Entre d’altres, gràcies a Lurbel farem sorteig de 2 inscripcions per al Clariano Trail i 2 inscripcions per al Desafio Lurbel 25 aniversari. 

Només haveu d’acudir a la Gala i esperar que vos acompanye la sort. L’entrada és debades fins a completar aforament.

Un nuevo Desafío

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. El “fitxtatxes” del Trail | SLA - […] més de la entrega de premis hi haurà moltes sorpreses i sortejos com ara inscripcions per al  Clariano Trail…
  2. Els “fitxtatxes” del Trail | SLA - […] més de la entrega de premis hi haurà moltes sorpreses i sortejos com ara inscripcions per al  Clariano Trail…
  3. Una setmana d’aventura | SLA - […] El Clariano Trail es vesteix de blanc […]
  4. Un Trail con premio doble | SLA - […] Más allá de los premios -y los múltiples sorteos entre los participantes- la posibilidad de disfrutar corriendo por algunos de…

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »