Una Gala per a tots

La Gala II Premis Sense Límits Aventura acollirà esportistes de diverses disciplines

La FEMECV, Federacio de Triatló, la Federació de Ciclisme i FEDOCV, amb la Gala Sense Límits Aventura

Una Gala per a reunir-los a tots. O a quasi tots, que sempre hi ha que li enganxa en plena competició i no pot acudir. Siga com siga, bona part dels esportistes d’aventura, natura i superació més destacats de la Comunitat Valenciana es reuniran pròxim divendres 3 de febrer a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura al Complexe Esportiu la Petxina de València.

La Gala dels II Premis Sense Límits Aventura contarà de nou amb la col.laboració de les principals federacions que aglutinen el major nombre de llicències d’esports d’aventura com és el cas de la FEMECV (Federació d’Esports de Muntanya i Escalada), la Federació de Triatló i la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

Patrocini de la FEMECV

En especial des de Sense Límits Aventura volem agraïr l’aposta i la confiança que per segon any ens diposita la FEMECV, sent el principal patrocinador de la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura.

«És una forma de reconeixer als esportistes i a la gent que treballa pels esports de muntanya. Des de la FEMEV creuem que es d’obligat compliment fer-ho perquè la societat tinga constància» explica Paco Durà, president de la FEMECV, entitat que aglutina vora 20.000 llicències entre les diverses modalitats que ampara: carrera per muntanya, senderisme, escalada, alpinisme, marxa nòrdica…

Muntanya segura, aventura segura

«És una forma de reconeixer als esportistes i a la gent que treballa pels esports de muntanya. Des de la FEMEV creuem que es d’obligat compliment fer-ho perquè la societat tinga constància»

Triatló, Ciclisme i Orientació

També des de les federacions de Ciclisme, Triatló i Orientació han volgut formar part dels II Premis Sense Límits Aventura, integrant-se dins del jurat que amb les seues valoracions tècniques donarà a conéixer divendres 3 de febrer el noms dels guanyadors, de forma paral.lela al que han sigut les votacions populars que tingueren lloc a través de la web www.senselimitsaventura.com.

Votacions als II Premis SLA

«La primera Gala dels Premis Sense Límits Aventura va ser divertida, amena i emocionant» recorda Valeriano Moreno, president de la Federació de Triatló. «De ben segur que ens tornaran a sorprendres. Gràcias por recolçar el triatló».

«Iniciatives com els Premis Sense Límits Aventura són necessàries per a la projecció dels nostres esportistes» indica Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme. «Agraïm que en estos premis es reconega també als ciclistes».

«La primera Gala dels Premis Sense Límits Aventura va ser divertida, amena i emocionant. De ben segur que ens tornaran a sorprendre»

«Iniciatives com els Premis Sense Límits Aventura són necessàries per a la projecció dels nostres esportistes»

Diversió, sortejos i… un viatge en globo

Hi haurà emoció, entreneniment, diversión, informació també amb la presentació de la Liga CxM Serranía 2017 en les moments previs a la Gala. I hi haurà també sortejos per a tots els assistents. Entre d’altres, un viatge en globo, gràcies a l’empresa valenciana Tot Globo de Bocairent. Ja vos anirem donant més dades!! T’ho vas a perdre?

PATROCINADOR:

COL.LABORADORS:

GALA II PREMIS SENSE LIMITS AVENTURA

 • Dia: Divendres 3 de febrer de 2017
 • Lloc: Saló de Conferències del Complexe Esportiu La Petxina de València
 • Hora: 19:00 h

*L’entrada és debades fins a completar aforament. No ho deixeu passar!!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

 1. Uns Premis nascuts a la natura | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 2. Una Gala “De Categoría” | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 3. Una Gala… d’altura | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 4. Valencians a la CBBR | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 5. La Liga se viste de Gala | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 6. Una Gala amb Crono | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 7. Gala II Premis SLA: Els premiats | SLA - […] Una Gala per a tots […]
 8. Gala II Premis SLA a les xarxes socials | SLA - […] Una Gala per a tots […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »