Els «fitxatges» del Trail

Coneixes els canvis importants que s’han produit en els clubs i equips de la Comunitat Valenciana?

Al Trail no es paguen millonades -¿pagar?-, i no hi ha clàussules de rescissió com passa en altres esports. Però temporada rere temporada també hi ha fitxtaxes. Corredors i corredores que canvien de club o de marca. Alguns d’ells perquè els bons resultats els fan atractius per a les marques, altres ximplement per comoditat o estar millor rodejats i aconseguir bon rendiment.

En este 2017 a la nostra Comunitat s’han produit alguns canvis sustancials en alguns dels nostres corredors més destacats. Alguns d’ells ja s’han estrenat, altres ho faran este cap de setmana amb la primera prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV a Crevillent.

Crevillent obri la Lliga CxM FEMECV

Sebas a Team HG

El primer d’ells ja vos el comentarem, la incorporació de Sebas Sánchez al Team HG – AML Sport, equip amb el que el de Petrer participarà a la Ultra Trail World Cup, experiència internacional després d’haver guanyat la Spain Ultra Cup en 2016.

Sebas da el salto

Sebas mantindrà en tot cas la seua vinculació amb el SM Marathon Crevillent para les carreres autonòmiques, un Marathon Crevillent que ha incorporat també a altre dels grans corredors alacantins, com és Dani Amat.

Sánchez Cebrián i Bernat al Lurbel

Del Marathon Crevillent ha marxat Miguel Angel Sánchez Cebrián, el señor del Trail, que després d’un gran 2016 aconseguint la victòria a la Spain Ultra Cup «M» ha fitxat per Like Sport Lurbel, club que a més, també s’ha reforçat amb altra de les grans de 2016 com és Eva Bernat, pòdium de la Copa d’Espanya CxM FEDME

“Hi ha Señor del Trail per a molt de temps”

Una mala costumbre… muy sana

Bernat deixa el seu club de sempre el CxM València i s’uneix al Like Sport Lurbel que completa un equip conformat per Javi Soriano, Juan Martínez, els germans Martínez Tecles, Ignasi Cardona i Sánchez Cebrián en homes, i en dones Yolanda Valiente, Ana Tauste, Laura Sola, Amparo Ribera, Eva Bernat i la també nova incorporació Aida Pérez.

Adell i Cañes, al CM Vistabella

Canvis significatius també al CM Vistabella que incorpora dos dels corredors més en forma de les nostres terres: Cristóbal Adell i Laia Cañes. Els dos mantindran la seua presència els seus respectius equips -La Sportiva i Team HG-AML Sport-, però representaran al CM Vistabella en competicions com ara el Campionat d’Espanya de Clubs.

El somriure perenne en el Trail

La carrera más especial de Adell

Amb Adell i Cañes s’afegeixen als Juanan Ruiz, Remi Queral, Alberto Robres, Xari Adrián, Lola Peñarrocha i María Obrero, per a conformar una bona colla de corredors.

Tamarit nova Guerrera

Entre les dones, altre dels canvis destacats ha estat el de Mari Tamarit, la corredora d’Ontinyent guanyadora del Circuit Xitxarra Trail 2016,  que ja s’ha estrenat enguany amb el seu nou club, el Guerreras Aper Alcoi, fent pòdium al KV Gandia.

Galí al Corremón

Altres dels canvis substàncials entre les dones està el pas de Melissa Galí al CDME Corremón Trail, on encara no s’ha estrenat la corredora de Gilet.

L’exemple de Melissa

També hi ha canvis entre les joves promeses, com és el cas de José Carlos Díaz, el corredor de Gilet que abandona el Mur i Castell Tuga i s’incorpora a la disciplina del CDME Corremón Trail , club del que marxa Gabi Valero, guanyador del Provincial de Llarg Recorregut d’Alacant, que enguany enceta el seu #freerunyeah com explicava al seu face, i ho ha fet amb pòdium al GR-10 Xtrem. 

GALA PREMIS SLA 

Bona part dels corredors i corredores ací esmentats han sigut protagonistes de la temporada 2016 i també protagonistes dels II Premis Sense Límits Aventura, en què han sigut candidats a corredor i corredora de muntanya més destacats.

La votació popular a la web va determinar que Juanma Jiménez (GreenPower ST) i Laia Cañes (Team HG-AML Sport) van ser els més destacats, però resta per conéixer la valoració del jurat.

Votacions als II Premis SLA

Eixirem de dubte pròxim divendres 3 de febrer a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura que tindrà lloc a la Sala de Conferències del Complexe Esportiu la Petxina de València.

A més de la entrega de premis hi haurà moltes sorpreses i sortejos com ara inscripcions per al  Clariano Trail o al Desafio Lurbel Aniversario, o un viatge en globo!

L’entrada és lliure fins a completar aforament. Vos esperem.

Gala dels II Premis Sense Límits Aventura

Una Gala per a tots

Teaser Gala II Premis SLA

Quin Poker de Trail!!

Compartir aquesta notícia a

2 Comentaris

  1. Hey!!! Que jo soc de Gilet!!! Jajajajajaja

    Escriu una resposta

Trackbacks/Pingbacks

  1. El Clariano es queda a casa | SLA - […] Els “fitxatges” del Trail […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »