Suspés l’inici de la Lliga d’Orientació

La FEDOCV comunica que queda ajornat pel temporal el X Trofeu d’Orientació Villa d’Ibid’este diumenge

***********ACTUALITZACIÓ 20:00 h **************

L’inicia de la Lliga Autonòmica d’Orientació haurà d’esperar. La FEDOCV ha comunicat en la vesprada d’este divendres 20 de gener que queda suspesa el X Trofeu d’Orientació Villa d’Ibi, prova que anava obrir la Lliga. El temporal de fred i neu, i la dificultat per poder accedir han aconsellat prendre esta mesura que obligarà a que es retarde l’inici de la Lliga Autonòmica.

*************************************************

La Lliga Autonòmica d’Orientació es posa en marxa. Amb permís de l’oratge, este diumenge 22 de gener arriba a Ibi la primera de les proves que composaran la Lliga Autonòmica, la competició de referència en la Comunitat Valenciana que ampara la FEDOCV (Federació de l’Esport de l’Orientació de la Comunitat Valenciana).

El X Trofeu d’Orientació Villa d’Ibi, organitzat pel CEAM Ibi tindrà lloc a la Urbanización “Baradello Gelat”, en el terme municipal d’Alcoi, en una mapa que va estar dissenyat per Alex Tello en agost de 2016.

Orientació per a tots

Hi haurà diversos nivells de dificultat en funció de la formació dels participants: groc (nivell fàcil iniciació xiquets), taronja (nivell fàcil- iniciació adults), roig (nivell intermedi, open adults).

En el cas de la categoria Elit, els homes hauran d’afrontar un mapa de 7,7 km 395+ amb 30 controls, i en categoria femenina, seran 6 km 305+ amb 23 controls.

Entrega Premis 2016

La del diumenge a Ibi serà la primera de les 9 proves que en esta edició de 2017 integren la Lliga Autonòmica. Menor nombre de proves, menor marge per a cometer errades.

Les 9 proves tindran lloc entre gener i desembre i farà parada a Ibi, Alacant, Biar, València, Marines, Villena, Santa Pola o Nàquera. Seran les que dictaminaran els succesors dels guanyadors del ranking d’Orientació 2016 que rebran els seus premis precíssament este diumenge al X Trofeu d’Orientació Villa d’Ibi.

Rànking Orientació 2016

Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »