La Lliga CxM FEMECV més oberta

Victòria d’Antonio Martínez en la primera prova a Crevillent amb David Francés i Sánchez Cebrián al pòdium

Eva Bernat mostra la seua candidatura a fer-se en la Lliga CxM FEMECV en categoria femenina

Foto: Facebook Mychip

Crevillent va obrir este diumenge un Campionat de Lliga CxM FEMECV que promet moltes emocions. Circuit curt -a només 3 proves- sense marge per a l’errada i amb bona part dels millors corredors de la nostra terra exprimint-se en uns recorreguts curts i ràpids.

Només hi ha que vore la llista dels 20 primers classificats en categoria masculina en la primera prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV que va tindre lloc este diumenge a Crevillent. Tot primeres espases.

I entre d’ells el primer en colpejar Antonio Martínez (SM Marathon Crevillent), l’orientador d’Onil que torna a presentar credencials a una prova de Trail com ja va fer a l’Autonòmic Individual de 2016 a Tavernes.

Sorpresa a Tavernes

«Molta espardenya»

Antonio va demostrar de nou el seu gran estat de forma i va ser el primer en recòrrer els 20,5 km 1180+ fent-ho a més en un temps molt ràpid de 01:38:50.

El d’Onil va còrrer per davall dels 5 minuts el kilòmetre i demostrant que també pot guanyar en proves com esta que era «molt d’espardenya, molt de còrrer» en paraules de Víctor Candela, responsable del club organitzador el SM Marathon Crevillent. 

Duel generacional

També molt ràpid anaren David Francés (SM Marathon Crevillent) i Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) que en meta marcaren un temps de 01:39:32 i 01:39:36 respectivament, després que David Francés avançara Sánchez Cebrián en la baixada del cim de La Vella, punt més alt de la prova.

Una escenificiació de la lluita de generacions: els joves Antonio i David davant el veterà Sánchez Cebrián que tot i quasi doblar-los l’edat -farà 42 en febrer- manté el pols. «Com corren els xiquets» se li escolta dir en meta.

45 segons i…

45 segons són els que separen els 3 intégrants del podium i els 3 aspirants a guanyar el Campionat de Lliga, veient que a partir del quart (Fran Macià, José Antonio Luna), les distàncies s’amplien a vora 3 minuts.

Queda ara per vore si Antonio Martínez completa tot el Campionat -li coincideix la prova de la Vall d’Uixó amb l’inici de la Lliga Espanyola d’Orientació- o si queda en un mà a mà entre el etern Sánchez Cebrián i la jove promesa de Villena David Francés.

Bernat marca territori

En categoria femenina la victòria va ser clara per a Eva Bernat en la que era la seua estrena amb el Like Sport Lurbel.

La corredora de Cheste presenta credencials per a ser la guanyadora del Campionat de Lliga CxM FEMECV i acumula ja 6 minuts d’avantatge després de marcar en Crevillent un temps en meta de 02:03:02.

Va fer ampla distància amb la segona classificada, la seua companya de club Ana Tauste amb 02:09:08, i la tercera classificada Gemma Macià, la corredora de Santa Pola que també s’estrenava amb nou club el SM Marathon Crevillent i va tancar el pòdium amb 02:12:50.

Una mala costumbre… muy sana

Equips

A la clasificació per equips, el SM Marathon Crevillent va poder cumplir a casa, colocan 4 dels sus homes entre els 5 primer (Antonio Martínez, David Francés, Vicente Macià i José Antonio Luna), fet que li coloca en primera posició a la classificació per equips masculina, per davant del Like Sport Lurbel que a més del pòdium de Sánchez Cebrián va colocar Ignasi Cardona el que fa 7 i Javi Soriano el que fa 11). El tercer és el Trivici Team.

En dones, el Like Sport Lurbel lidera la classifiació gràcies als pòdiums de Bernat i Tauste, per davant del Guerreras Aper Alcoi (Mari Tamarit, Silvia Alós i Gloria Company) i de Marathon Crevillent (Gemma Macià, Natalaia Gurchenkova i Mari Angeles Gandia)

I ARA… LA VALL D’UIXÓ

La próxima parada del Campionat de Lliga CxM FEMECV serà pròxim 5 de febrer a la Vall d’Uixó, a la prova que organitza el Mur i Castell Tuga.

La prova tindrà un recorregut que calca la distància, 20,5 km, però amb major desnivell arribant als 1500+ que ofereixen un nou alicient.

PREPARATIUS FINS A LA MATINADA

Les proves del Campionat de Lliga CxM FEMECV tenen un sabor especial. No només per reunir bona part dels millors corredors de la Comunitat, sinó també per la cura amb que els organitzadors preparen les carreres.

A la 01:00 de la matinada acabaren els integrants del SM Marathon Crevillent de retirar els arbres caiguts pel temporal dels últims dies.

Eixos arbres impedien l’accés dels equips d’emergències al punt més alt de la prova, el cim de la Vella, i hi havia que fer el que fora necessari per a que la prova es disputara amb plenes garanties. Així va ser, tot i que tocara passar més son del que estava previst.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Duel generacional a la Vall | SLA - […] La Lliga CxM FEMECV més oberta […]
  2. Una victòria èpica | SLA - […] La Lliga CxM FEMECV més oberta […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »