Almedíjar canvia les regles

Diumenge 29 de gener arriba el IV Trail d’Almedíjar, enguany amb fent el recorregut en sentit invers

Torna el Trail a la Serra d’Espadà. Pròxim diumenge 29 de gener arriba el IV Trail d’Almedíjar, una prova que s’ha fet un nom en el calendari valencià de carreres per muntanya per mèrits propis.

Enguany arriba, a més, amb novetats en el recorregut per als vora 750 corredors que esgotaren ràpidament les inscripcions per a les dos modalitats: 26 km 1300+ i 15’5 km 600+.

Mateixa distància, mateix recorregut, amb el pas per punts tan emblemàtics com ara el Pic d’Espadà, el barranc Malo, Almanzor o la cresta de Castellnovo, però en sentit invers fent que l’experiència i l’estratègia de carrera siga completament diferent. 

Ple absolut

En este IV Trail Almedíjar, seran de nou molts i molt bons els corredors i corredores que s’acostaran cap a esta localitat enclavada en una lloc privilegiat de la Serra d’Espadà, en un paratge espectacular ple de sureres.

Els favorits

En la modalitat reina Simon Rama (Mur i Castell-Tuga) defensa el títol que va aconseguir en l’edició de 2016 per davant d’homes com ara Pepelu Ballester (Mur i Castell-Tuga) o David Mundina (Land Team) que repeteixen enguany a Almedíjar. En categoria femenina Sonia Escuriola (Land Team) es presenta com la gran favorita, amb el permís de Verónica Quiguango (Alex Campos Team) o Alba García (GreenPower ST).

I en la versió curta, es presenta un duel apasionat entre el guanyador de l’any passat Alex Campos (Alex Campos Team) i Juanma Jiménez (Green Power ST), tot i que la distància se li queda un poc curta a Juanma, acostumat a kilometratges més llargs com ha demostrat recentment al GR10Xtrem.

“Estoy más fuerte que nunca”

De corredors per a corredors

A més de les classificacions absolutes, enguany s’afegeix també la classificació master, veterà i promesa, a més de la categoría minimalista, cada volta amb més adeptes en les nostres terres.

Els 750 corredores tindran a més una eixida especial des de la plaça de l’esglèssia, amb la veu i l’animació en eixida i en meta de Jaime González, de www.espiquer.com, i tots els detalls de la carrera cuidats al detall per part de l’organització de la prova, a càrrec de SOM Passatge: avituallaments, entrepà final de pernil, premis… Una carrera feta per corredors, per a corredors.

Als alicients habituals del recorregut s’afegirà a més la possibilitat que encara reste per a diumenge algun senyal de les nevadas que hem tingut recentment en l’onada de fred que ja ens abandona i que ens ha deixat estampes espectaculars a la ja espectacular serra d’Espadà. El IV Trail Almedíjar serà més que mai una experiència 100% de muntanya.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Trail se escribe con “A” | SLA - […] http://senselimitsaventura.com/2017/01/24/almedijar-canvia-les-regles/ […]
  2. Almedíjar, senda nova | Sense Límits Aventura - […] Almedíjar canvia les regles […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »