Uns Premis nascuts a la natura

Creaciones Ciberio farà de nou els trofeus de la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura

L’objecte del dessig de tot esportista que aspira a tindre un reconeiximent: el trofeu. Un objecte per a evocar moments i vivències, alegries i penúries, satisfaccions individuals o compartides. Un trofeu per a que quede en la memòria.

Un trofeu, el que atorga Sense Límits Aventura, amb el valor doble de ser atorgat per votació popular i per valoració tècnica del jurat. Un trofeu que havia de ser diferent i que per a 2017 tornarà a fer tot un artista com és Antonio Ciberio de Creaciones Ciberio.

Seran l’objecte de dessig a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura de pròxim divendres 3 de febrer a l’acte que tindrà lloc a la Sala de Conferències del Complexe Esportiu la Petxina de València.

Gala dels II Premis Sense Límits Aventura

«Tenia clar que havien de ser uns trofeus diferents. Amb identitat pròpia» explica Antonio Ciberio des del seu taller a Vilamarxant. «Que simbolitzaren els esports de que parlem, no la típica copeta que són totes iguals. Així les coses, estos trofeus tenen molt de simbolisme: la base plana de pizarra, que és reflexe d’esports com el Triatló on el segment a peu i la bicicleta són en zones planes, la pedra, com a símbol de l’escalada, i les muntanyes del logo de Sense Límits Aventura, allà on tenim les nostres proves de Trail, BTT, orientació…»

Nascuts a la natura

Uns premis que tenen darreres una filosofia i un pensament en tots els detalls. «Combina diversos elements, però tots estan trets de la natura, com els esports que practiquem» indica Ciberio.

«La base és de pizarra, la pedra que està en vertical és de pedra de rodeno, i les muntanyes són de fusta, tallada en laser i pulimentada al natural, però tractada perquè tinguen eixe color que el fa lluir més. Són tot materials que evoquen la natura, que és on ens agrada estar als esportistes d’aventura».

Artista i esportista

Parla en plurar i s’inclou, perquè Ciberio als seus 60 anys continua fent esport i corrent per muntanya. «Als últims anys he fet moltes proves de Trail, ara no puc tant per la faena, però sempre que puc m’escape. Córrer per la muntanya és especial, la sensació d’estar en la natura, de quasi poder parlar amb la muntanya».

I entre les seues muntanyes el Mondúver, on ha anat infinitat de vegades a fer el Kilómetre Vertical de Gandia. «El KV Vertical de Gandia m’encanta i he estat en quasi totes les edicions: l’he feta en sol, en pedra, en neu, en boira, en vent… També he disfrutant molt la de la Volta al Terme d’Alfondeguilla i un altrsa que feren a Nules on participaven invidents, que no veies com corrien».

Trofeus exclussius

Ara la faena, que no l’edat –«tots em diuen que aparente menys de 60»– no li permet córrer tant com voldria o fer tant duatlons com acostumava. Ara manen les mans per a fer els trofeus artesanals marca de la casa, treballats amb fusta, amb pedra, amb materials de la natura, i sempre diferents.

«Tots els trofeus que fem son exclussius. No hi ha dos proves que siguen iguals, són especials per a cada organitzador». Amb eixe punt artístic que els fan absolutament diferents. En realitat no són trofeus, són xicotetes obres d’art.

Xicotetes obres d’art que arriben cada vegada a més punts de la Comunitat Valenciana. Ha fet trofeus per a la Subida al Pico de Chelva, Trail Alborache, Ribarroja, Vilamarxant, Circuito Trail València, i també de fora de les nostres fronteres com el CxM Albentosa, o fins i tot per a un campionat de Aizkolaris en el Pais Basc. Sempre amb el segell distintiu marca de la casa.

GALA II PREMIS SENSE LIMITS AVENTURA

  • Dia: Divendres 3 de febrer de 2017
  • Lloc: Saló de Conferències del Complexe Esportiu La Petxina de València
  • Hora: 19:00 h

*L’entrada és debades fins a completar aforament. No ho deixeu passar!!

Diversió, sortejos i… un viatge en globo

Hi haurà emoció, entreneniment, diversión, informació també amb la presentació de la Liga CxM Serranía 2017 en les moments previs a la Gala. I hi haurà també sortejos per a tots els assistents. Entre d’altres, un viatge en globo, gràcies a l’empresa valenciana Tot Globo de Bocairent. Ja vos anirem donant més dades!! T’ho vas a perdre?

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Uns Premis nascuts a la natura […]
  2. Una Gala… d’altura | SLA - […] Uns Premis nascuts a la natura […]
  3. Volcans solidaris | SLA - […] Uns Premis nascuts a la natura […]
  4. La Liga se viste de Gala | SLA - […] Uns Premis nascuts a la natura […]
  5. Viu la Gala dels II Premis SLA | SLA - […] Uns Premis nascuts a la natura […]
  6. Gala II Premis SLA: Els premiats | SLA - […] Uns Premis nascuts a la natura […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »