La vida interior de les muntanyes

Una altra manera de vore la muntanya on pròxim 19 de febrer tindrà lloc el 8.0 Trail Gegant de Pedra a Ondara

Una mirada a l’interior de la muntanya. Allà on habitualment no arriben els ulls, ni els peus. Allà on no passa el temps i la muntanya fa vida, més enllà de les inclemències de l’oratge, mentre pensem que dorm. Però no descansa.

Descobrir la serra per dins, la serra de Segària és el que feren passat dissabte a Ondara, amb motiu de les II Jornades de Segària, on es va presentar el VIII Trail Gegant de Pedra de pròxim 19 de febrer. 

Les jornades del Gegant de Pedra

Les coves i avencs de Segària van ser les protagonistes de les II jornades de Segària organitzades per l’Associació Ondara Es Mou (Club Atletisme Ondara) i Tururac Esports, amb la projecció d’un vídeo que va oferir una visió diferent de la muntanya.  

Història…

Allà on vivien els nostres avantpassats com ara la Cova Fosca, mirant cap a Dènia, on s’han trobat ceràmiques del segle IV a.C., també anells i altres objectes de bronze a un punt que es pensa fou un lloc de culte primitiu.

…i grans espectacles

Allà on hi ha espectacles de llum increïbles com ara a la Cova de Bulumini, cada volta que arriba els solstici d’estiu en el mes de juny i la llum ompli tota la cova per a plaer dels nostres ulls.

Segària, des de dins !!!

Buenos días !!! compartimos con tod@s una parte de nuestra charla del pasado Sábado en Ondara donde estuvimos viendo Segària desde otro punto de vista !!! #SegàriaDesdeDins. Agradecer al Ayuntamiento de Ondara, a la gente de Club Atletisme Ondara y a nuestros amigos Pep Llença i Paco LLença Giner Ferrando, su confianza en nosotros !!!

Publicado por Tururac en Lunes, 23 de enero de 2017

I molts més

Són només algunes de les moltes que hi ha, com ara la Cova de la Pedrera, la cova del Colom a la part alta d’ombria mirant cap a la Marjal de Pego, la Cova de del Corb, ubicada al costat de la de la Fosca, la Cova de Terratenca, amb el seu interior cobert per terra, la Cova del Badall de Mel, on hi ha un eixam d’abelles que en temps de calor provocada el derretiment de la mel…

Infinitat de coves i avencs que quedaren detallats en les explicaciones que feren els ponents a la taula Fernando Sendra (Tururac), Pepe Giner (Ondara es mou) i Ferran Miralles (Agent mediambient).

Una forma perquè tots aquells que xafen Segària pròxim 19 de febrer al Trail Gegant de Pedra ecorden que les muntanyes són molt més que els que veiem per fora, i que tenen una vida interior també molt interessant de descobrir.

VIII GEGANT DE PEDRA

Les II Jornades de Segària serviren també per a fer la presentació del VIII Trail Gegant de Pedra que tindrà lloc pròxim diumenge 19 de febrer.

El VIII Gegant de Pedra tornarà a ser el centre de desig i de respecte per part dels corredors i caminants, que esta volta tindran una triple opció: a la prova gran de 19’3 km 1150+, s’afegeix una prova de distància menor de 14’5 km 650+ també per a corredors i una tercera opció també de 14’5 km per a caminants.

Encara més Gegant a Ondara

Les inscripcions per al VIII Gegant de Pedra Serra de Segària a Ondara de pròxim 19 de febrer de 2017 estan obertes i es poden realitzar a la plataforma de www.somesport.com. Animeu-vos a dominar el Gegant!!

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Ondara acull un repte Gegant | SLA - […] La vida interior de les muntanyes […]
  2. Pedro III, el Gegant | SLA - […] La vida interior de les muntanyes […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »