Duatlons de dos en dos

Alzira i Castelló, cites destacades del cap de setmana de Duatló

Seran en total vora 800 els duatletes que este cap de setmana circulen per les nostres terres. L’atenció centrada en dos punts: Alzira, a la Ribera, amb la doble cita també amb el Duatló de la Dona, i Castelló, amb la segona prova del Circuit de Duatlons de Castelló.

ALZIRA, DOBLE PROPOSTA

La capital de la Ribera ofereix per a este diumenga una doble proposta en una mateixa jornada. El IV Duatló d’Alzira, integrat dins de la Lliga de Clubs Caixa Popular, i el III Duatló de la Dona.

En total seran vora 550 duatletes els que es donaran cita pròxim diumenge 29 de gener a les 09:00 del matí per afrontar els 5 km inicials de carrera a peu, el segment de bicicleta amb només 20 km i per tancar altres 2,5 km a peu en la distància sprint o els 2,5 km – 9,2 km – 1,25 de la versió supersprint.

Més dades: http://www.triatloalzira.com

CASTELLO, SEGONA PARADA

La capital de la Plana tindrà també activitat este diumenge 29 de gener amb la disputa del II Duatló de Castelló, segona de les proves que integren el Circuit de Duatlons de Castelló que va obrir-se fa 15 dies a Almenara.

Seran hora 250 duatletes els que es donaran cita a partir de les 10:00 h al recinte firal de Castelló per a fer front al recorregut en distància sprint, amb 5 km de carrera a peu, 20 km de ciclisme i 2,5 km de carrera a peu que han preparat des del Club de Triatló Evasión de Castelló.

 

Més dades: http://www.3evasioncs.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Duatlons de dos en dos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »