Rescatat un barranquista a l’Abdet

El Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant atenen un home amb una fractura al turmell

Un home ha estat atés este diumenge 29 de gener en patir una fractura al turmell quan estava practicant barranquisme al barranc de la Mela, a la localitat alacantina de l’Abdet, a la comarcar de la Marina Baixa.

Fins a la zona s’han desplaçat efectiu del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant que han procedit a extraure l’home en helicòpter i traslladar-lo a l’hospital de la Vilajoiosa, segons informa GVA 112.

El barranc de la Mela és un dels barrancs més atractius de la Vall de Guadalest. Conta sempre amb cabdal abundant, i més especialmen en estos dies després de les pluges i la neu caiguda als últims dies per l’onada de fred. Cada any es produeix algun rescat en este barranc.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescatat un ciclista a Algar | SLA - […] Rescatat un barranquista a l’Abdet […]
  2. Rescatat un ciclista a l’Algar | SLA - […] Rescatat un barranquista a l’Abdet […]
  3. Doble rescat a les muntanyes d’Alacant | SLA - […] Rescatat un barranquista a l’Abdet […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »