Duel generacional a la Vall

La Vall d’Uixó acull diumenge la segona prova de la Lliga CxM FEMECV

Només 46 segons separen als 3 favorits. 46 segons i 19 anys, que són els que hi ha entre els 23 de David Francés (Marathon Crevillent), els 26 d’Antonio Martínez (Marathon Crevllent) i els 42 que Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) farà pròxim dilluns.

Són els 3 grans aspirants al títol del Campionat de Lliga CxM FEMECV que diumenge 5 de febrer viurà el seu segon episodi a la Vall d’Uixó.

La Lliga CxM FEMECV més oberta


Antoñico, a per la Lliga

46 segons és l’avantatge en què compta Antonio Martínez, l’orientador/corredor d’Onil que finalment es llança a per la Lliga després de vèncer a la primera de les proves a Crevillent.

Estarà diumenge a la línia d’eixida de la Vall després dels dubtes inicials, ja que li coincidia amb l’inici de la Lliga Nacional d’Orientació. El Trail prima en esta ocassió.

Haurà de defensar els 46 segons de diferència que va aconseguir a Crevillent, 42 respecte David Francés i 46 respecte Miguel Angel Sánchez Cebrián.

Serà una nova escenificació de la lluita generacional dels dos joves que traten d’irrompre -Antoñico i David- davant l’experiència i els kilometres acumulats a les cames de Sánchez Cebrián, el Señor del Trail, que ya guanyaba carreres quan Antonio i David quasi que no havien fet ni la comunió.

http://senselimitsaventura.com/2016/01/19/el-senor-del-trail/

El recorregut

L’escenari de la lluita, una de les zones emblemàtiques del nostre Trail: la Vall d’Uixó, als peus de la Serra d’Espadà. Allà hauran d’afrontar un recorregut de 20,6 km 1500+ que han preparat des del CM Penya Mur i Castell. Tota una advertència.

Recorregut molt ràpid i corredor al principi, fins el km 10, i a partir d’ahí molt tècnic, amb ascensions a Pipa, al tallafocs, i una última baixada vertiginosa que és on es pot definir la prova. A més, segons indiquen des del Mur i Castell, les últimes pluges faran més complicat el xafar, i serà per tant una veritable carrera per muntanya.

A més dels favorits principals hi haurà que vore com responen aquells que venen més endarrerits a la classificació altres homes que no hi ha que perdre de vista com ara Fran Macià, José Antonio Luna, Mario Bonavista, Sebas Sánchez, José Luis Del Campo, Javi Soriano Revert, Emili Sellés… amb una diferència entre 3 i 7 minuts, que sembla complicat de recuperar perquè haurien de fallar els 3 de davant.

En categoria femenina, la LLiga està més encarrilada per a Eva Bernat (Like Sport Lurbel) que té un avantatge de 6 minuts respecte de la seua companya de club Ana Tauste, i quasi 10 minuts respecte de Gemma Macià Blasco.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions per a la Cursa per Muntanya Ciutat de la Vall d’Uixó d’este diumenge 5 de febrer estan obertes fins dijous 2 de febrer a la plataforma www.mychip.es

I PER TANCAR…

La tercera i última prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV tindrà lloc pròxim 5 de març a Callosa de Segura. Serà quan es dispute la VI Callosa Xtrem, que comptarà amb un recorregut de 22 km 1650+ per a cabar de definir els títols, els pòdiums i les posicions.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una victòria èpica | SLA - […] Duel generacional a la Vall […]
  2. La ‘dictadura’ d’Antonio i Eva | SLA - […] Duel generacional a la Vall […]
  3. La Lliga es decideix a Callosa | SLA - […] Duel generacional a la Vall […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »