Rescatat un ciclista a l’Algar

Actuació dels Bombers de València per atendre un jove de 33 anys en patir una caiguda en l’Algar de Palància

Foto:

Un jove de 33 anys hagué de ser atés este dimarts per un equips del Bombers de València després que patira una caiguda quan estava fent BTT a la localitat de l’Algar de Palància, a la comarca del Camp de Morverdre.

Un colp al cap

El xicon estava fent BTT a la coneguda com Senda dels Jabalís quan va patir una caiguda amb un colp al cap. A les 10:00 del matí es va rebre l’avís i ràpidament es traslladaren cap a la zona efectius dels Consorci Provincial de de València, que en arribar a la zona atengueren el jove i el traslladaren cap a l’Hospital de Sagunt.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Doble rescat a les muntanyes d’Alacant | SLA - […] Rescatat un ciclista a l’Algar […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »