Gràcies Sense Límits

Més de 200 persones es reuneixen per a disfrutar de la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura

Gràcies. És la paraula que arreplega el sentiment una vegada acabada la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura. Gràcies a les més de 200 persones que ompliren la Sala de Conferències del Complexe Esportiu la Petxina de València. Gràcies a tots els que vullguereu acompanyar-nos físicament o seguint la retransmissió a través del Facebook Live.

Gràcies a tots els que durant les dos hores que va durar la Gala fereu força per demostrar que a la nostra terra sabem fer aventura. Que ho sapiguen tots. Que tenim esportistes que, en silenci i sense massa soroll mediàtic, són capaços de fer coses increïbles.

Reptes increïbles

Com ara nadar 81 km pel riu Ganges, com José Luis Larrosa, premi a l’esportista d’aventura més destacat de 2016, com ara recòrrer sudamèrica en bicicleta i a peu, com fa Juan Dual, com ara inventar-nos reptes solidaris com ara Encordados por la Vida o Runners for Ethiopia. Com batre rècords del món en bicicleta com ara Carles Nebot, o creuar els Pirineus de punta a punta, caminant i corrent com Ramón Peris…

Com cada un dels que han estat guardonats a estos II Premis Sense Límits Aventura, com cada un dels que han presentat la seua candidatura i esta volta no han tingut premi, com molts altres que continuen fent esport d’aventura de forma anònima i sense buscar cap premi més que disfrutar del que ens agrada.

Gràcies als esportistes que feu possible que existisca esta Gala i estos premis. Gràcies especialment a la FEMECV per confiar en Sense Límits Aventura per a organitzar esta Gala de Premis. I a la resta de federacions per acompanyar-nos i fer-nos costat.

Gràcies a totes les entitats que heu col.laborat perquè la Gala puguera dur-se endavant. Especialment al CD Corremón Trail i a la Liga CxM Serranía i també a Creaciones Ciberio i a Leonia per eixos espectaculars premis i «chalecos» que entregarem a cada guanyador. 

A Lurbel, a Leonia, Libreria Patagonia, L’Aventura, B3 Bebike, Triatló de Muntanya de Confrentes, Tot Globo, Fisio J Reig…

Fem memòria

Gràcies als integrants de l’expedició valenciana que per primera vegada va fer cim l’Everest, ara fa 25 anys. Gràcies per voler acompanyar-nos i voler ser exemple. Ells ens ensenyaren el camí.

Una Gala… amb història

Gràcies a Xavi Blasco per fer àgils i senzilles les qüestions més complexes. Gràcies a Vicent Marco per voler col.laborar i llançar-se a donar-nos el seu punt de vista i recordar-nos que a la nostra terra som De Categoria Internacional.

Gràcies a Santi Sánchez Salvo per la seua ajuda i la seua voluntat i fer les hores que facen falta, compartint una il.lusió. Gràcies també a Jaime González pel camí recorregut.

Galeria fotos #GalaSLA

Fem família

I grácies també per la vostra comprensió en les errades que cometem -eixe video de Runners for Ethiopia que no va entrar!- i que tractarem de millorar per a futures edicions.

Gràcies ximplement per deixar-nos formar part de la vostra família. I gràcies per voler formar de la familia Sense Límits Aventura amb la suscripció al nostre canal de whatsapp. Ahí seguirem informant perquè ja sabeu: l’aventura continua a la web.

Sense Límits Aventura al teu WhatsApp

http://senselimitsaventura.com/2017/01/02/laventura-continua-a-la-web/

PATROCINADOR:

COL.LABORADORS:

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Galeria fotos #GalaSLA | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  3. Gala II Premis SLA: Els premiats | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  4. Gala II Premis SLA a les xarxes socials | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  5. La inèrcia dels campions | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  6. Cors de Ferro en Cofrentes | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  7. Gala Premis SLA: Els vídeos | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]
  8. Trident valencià a la TransGrancanaria | SLA - […] Gràcies Sense Límits […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »