La Marató de la Calderona apura inscripcions

Pròxim 13 de febrer es tanquen es inscripcions a la III  Marató de la Calderona 


És un dels nostres parcs naturals més destacats i enguany acull la III edició de la seua Marató i Mitja Marató de la Calderona. Serà el 5 de març, amb eixida i aplegada a Serra. Si encara estàs pensant en inscriure-t’hi tens temps, però sols fins el proper dilluns 13 de febrer. 

Retorn a l’origen

L’any passat la Marató de la Calderona es va disputar per un recorregut alternatiu, i va ser per causes de força major: el greu incendi patit a la zona poc abans.

Enguany la ruta recupera el seu recorregut original. La prova llarga es disputa sobre 43 km i amb un desnivell positiu acumulat de +2500 m. En total, els atletes correran uns 34 km per senda, 7 km per pista forestal i solament 3 km seran per asfalt. El coeficient de dificultat és de 113 punts. La cursa comença a les 7:00.

 

Una mitja més autèntica

Altra de les novetats d’enguany l’ofereix la mitja marató, que incrementa la seua distància i s’aproxima més a la quilometratge clàssic. La prova és disputa sobre 20’4 km i amb un desnivell positiu acumulat de +1077 metres.

El tret d’eixida per a la prova curta es dispararà a les 9:00.

Participació limitada

En tractar-se d’un parc natural, la xifra de dorsals oferits està limitada. En són 300 per a cadascuna de les dos proves, la qual cosa converteix la Marató de la Calderona en una cursa encara més exclusiva.

Els terminis per a formalitzar la inscripció continuen oberts i esteu a temps de fer-ho fins dilluns 13 a les 22:00 de la nit.

INSCRIPCIONS

Si vols inscriure’t a la III Marató de la Calderona de pròxim 5 de març pots fer-ho a través de la plataforma de www.mychip.es. La data límit és el 13 de febrer!!

A tir de pedra de València

Un altres dels atractius de la Marató de la Calderona és que està molt a prop del Cap i Casal. Des de l’organització, Pau Monreal destaca que és «la marató de muntanya més popera al centre de València».

A penes 30 quilòmetres separen la ciutat de Serra, punt de partida i final de la III Marató de la Calderona.

Autor: Josep Rodríguez

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] La Marató de la Calderona apura inscripcions […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »