Una victòria èpica

Antonio Martínez i Eva Bernat repeteixen victòria a la  segona prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV a la Vall a una prova marcada per l’oratge

«…coronant el cim, s’amaga el sol i comença a pedregar fort, a bufar el vent tan fort que et trau de la senda…» 

«Les baixades ja eren de per si molt complicades i la pluja i el fang les convertien en pistes de patinatge…»

Havia de triar entre Orientació i Trail. Coincidia l’inici de La Lliga Nacional d’Orientació on defensava el seu títol nacional de 2016, i la segona prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV on havia aconseguit la primera victòria a Crevillent. A la fi, Antonio Martínez (Marathon Crevillent) va optar pel Trail. I li va eixir bé la jugada.

El corredor/orientador d’Onil va guanyar amb autoritat a la Vall d’Uixó a la segona prova del Campionat de Lliga CxM FEMECV i deixa quasi sentenciada la Lliga, sumant un avantatge total de més de 4 minuts que haurà de fer bons a la darrera prova pròxim 5 de març a Callosa. Més ample encara és el marge amb que comptarà Eva Bernat (Like Sport Lurbel) que va repetir la victòria de Crevillent i amplia a 14 minuts la seua avatatge en la Lliga.

Era un circuit ràpid i tècnic el que havien preparat des del CM Mur i Castell. 20,6 km 1500+ amb la pujada a Pipa, al Tallafocs i un ultima baixada molt ràpida, marcat a més per les inclemències meteorològiques el fort vent, i la pluja que ha fet acte de presència per moments en forma de pedra.

La baixada final

Antonio ha impossat la seua tècnica per a entrar en meta en solitari amb un temps de 01:46:51 sent el més ràpid entre la gran nòmina de corredors que completaven el top 10.

«Ha estat una prova èpica» comenta Antonio. «D’eixes que quan la termines et deixa un gran sabor de boca, però que quan estàs coronant el cim, s’amaga el sol i comença a pedregar fort, a bufar el vent tan fort que et trau de la senda no es passa tan bé».

«Ha estat una prova èpica, d‘eixes que quan la termines et deixa un gran sabor de boca, però que quan estas coronant el cim, s’amaga el sol i comença a pedregar fort, a bufar el vent tan fort que et trau de la senda no es passa tan bé»

«Les baixades ja eren de per si molt complicades i la pluja i el fang les convertien en pistes de patinatge»

«Quan he vist que feia distància de David, Mario, Luna i sobre tot de Sánchez Cebrián que no cedia un metre, m’ha donat un punt extra de motivació per a fer lúltima part de la prova molt fort i jugant-me-la pot ser massa en algún tram de baixada»

La meteorologia li posava un alicient afegit de dificultat a una prova ja de per si tècnica. «Les baixades ja eren de per si molt complicades i la pluja i el fang les convertia en pistes de patinatge».

On a més la vigilància entre els principals corredors era extrema.  «Tácticament m’ha eixit bé, perquè he sabut quedar-me en el grupo i aguantar alguns arreons i atacar a la part dura del recorregut. Quan he vist que feia distància de David, Mario, Luna i sobre tot de Sánchez Cebrián que no cedia un metre, m’ha donat un punt extra de motivació per a fer lúltima part de la prova molt fort i jugant-me-la pot ser massa en algún tram de baixada».

En segona posició entrava Miguel Angel Sánchez Cebrián (Like Sport Lurbel) amb un temps de 01:50:15. El de Petrer va tractar de mantindré l’impuls inicial d’Antonio però hagué de cedir i entrar en meta cedint quasi 3 minuts i mig, pòdium meritori un dia abans de complir els 42 anys.

La tercera plaça va ser per a Mario Bonavista (Mur i Castell) posant el groc també en el pòdium. Mario va cedir apenes uns segons respecte de Sánchez Cebrián i entrava en la meta al poliesportiu de Vall amb 01:50:26, per davant d’un David Francés (Marathon Crevillent) que esta volta no va poder reeditar el pòdium de Crevillent.

Complentant el top 10 José Antonio Luna (Marathon Crevillent), José Luis del Campo (Mur i Castell-Tuga), Ignasi Cardona (Like Sport Lurbel), Miguel Angel Soriano (Marathon Crevillent), Julio Martínez Tecles (Like Sport Lurbel) i Emili Sellés (Marathon Crevillent). 

Mateix pòdium en dones

En dones es va repetir el mateix pòdium que a Crevillent i Eva Bernat va tornar a demostrar que és la més forta. Victòria clara de la corredora de Cheste amb un temps de 02:14:02, per davant de la seua companya de club Ana Tauste amb 02:22:21 i Gemma Macià (Marathon Crevillent) amb 02:24:31.

El top 10 el completaven Eva Castell (Marathon Crevillent), Aida Pérez (Like Sport Lurbel), Carolina Barreda, Patry Barreda, Natalia Gurchenkova (Marathon Crevillent), Silvia Miralles (Mur i Castell Tuga), Silvia Alos (Guerreres Aper Alcoi).

I ARA CALLOSA…

El Campionat de Lliga CxM FEMECV viurà la seua etapa final pròxim 5 de març a Callosa de Sarrià amb la disputa de la Callosa Xtrem. Antonio Martínez i Eva Bernat arriben amb avantatge clar, però hauran de vigilar els 22 km 1650+ que presenta un recorregut que és el que acumula més desnivell de les 3 cites.

Les inscripcions estan obertes a la plataforma de www.mychip.es

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Vendaval d’Orientació a la Costa Blanca | SLA - […] Una victòria èpica […]
  2. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una victòria èpica […]
  3. La Lliga es decideix a Callosa | SLA - […] Una victòria èpica […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »