Gala Premis SLA: Els vídeos

Revisa ací els diversos vídeos que projectàrem a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura

Una última referència a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura. Per aquells que vos acostareu passat divendres a la Sala de Conferències del Complexe Esportiu la Petxina, i per aquells que no poguereu fer-ho. Vos compartim el vídeos que projectàrem a la Gala, i algun més que estava previst però no es va poder vore en condicions.

Gràcies Sense Límits

Galeria fotos #GalaSLA


 

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Gala Premis SLA: Els vídeos […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »