Trail entre flors a Senija

Diumenge 12 de febrer arriba el V El Camí dels Bandolers a Senija, un Trail per a disfrutar de la natura

Corrent entre muntanyes, assaborint i olorant la natura. Els canvis de la natura. Que en poques setmanes es capaç de passar del fred més extrem en un temporal sense precedents, a unes temperatures que comencen a insinuar que caminem de forma inexorable cap a la primavera.

Diumenge 12 de febrer arriba a la localitat de Senija, a la comarca de La Marina, la V edició del Trail El Camí dels Bandolers, amb la possibilitat de poder disfrutar de la natura i dels atmelers en flors, un dels espectacles visuals més atractius de cada mes de febrer.

El blanc rosat invairà la doble distància 25 km 1400+  i 15 km 508+ que planteja esta prova que organitza l’Ajuntament de Senija cuidant tots els detalls. Bona mostra d’això és el centenar llarg de voluntaris que ajudaran a que la prova puga dur-se endavant.

Un trencacames

El Camí dels Bandolers et permet traslladar-te a aquells indrets i amagatalls per on transitaven els roder dels segles XVIII i XIX. Terreny rocòs, complexe i tècnic que farà disfrutar i patir a parts iguals amb punts de pas com ara el Tossal de l’Aspre, el Serellar, el barranc de l’Astucia o la Volta a la Cova de la Garganta.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions al V Trail El Camí dels Bandolers de Senija estan obertes fins el divendres 10 de febrer a les 23:55 en la plataforma de www.mychip.es. Hi ha una borsa de corredor molt, però que molt interessant!!!

Inscripcions

Les inscripcions al V Trail El Camí dels Bandolers de Senija estan obertes fins el divendres 10 de febrer a les 15:oo h en la plataforma de www.mychip.es.

L’eixida de la prova serà diumenge 12 de febrer a les 09:00 h des de la Plaça de l’Ajuntament de Senija.

ESMORÇAR DELS BANDOLERS

Els «bandolers» que s’acosten este diumenge 12 de febrer a Senija tindran un premi extra. En acabant i després de l’esforç arriba la recompensa. En meta espera una espectacular barbacoa on no falta de res per a recuperar forces.

HOMATGE JOAN PELLICER

Altre dels alicients del V Camí dels Bandolers de Senija serà el seu homenatge a la figura de Joan Pellicer, en el 10 aniversari de la seua mort. Este pioner en el camp de l’etnobotànica, va deixar varies publicacions i tractats sobre aquesta matèria i va ser un dels mediambientalistes més destacats a la nostra terra.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Prèvia del cap de setmana de Trail | SLA - […] Trail entre flors a Senija […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »