L’open BTT comença a la Vila

Diumenge 12 de febrer arriba la primera de les 7 proves que enguany composen l’Open BTT de la Comunitat Valenciana

 

Primera parada… la Vilajoisa. Pròxim diumenge 12 de febrer comença l’Open BTT Rally de la Comunitat Valenciana i quin millor lloc per començar que fer-ho a la Vila, a la població d’on és Elena Lloret, guanyadora de l’Open BTT a 2016, que en este 2017 aspira a reeditar el títol en categoria femenina, com Iván Díaz aspira a reeditar el títol en categoria masculina. Els dos, de moment, han demostrat estar en forma.

La inèrcia dels campions


A la Vila comença el camí que al llarg dels pròxims mesos durà a bona part dels millors bikers de la Comunitat Valenciana a rodar i competir en 7 proves diferents per tractar de fer-se en esta competició oficial que organitza la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

La Vilajoiosa, la Vall de Laguar, Chiva, Navalón, la Val d’Uixó, La Nucia i Villar del Arzobispo composen esta vegada un circuit que en ser més reduit no dóna marge per a l’errada.

Un Open BTT més exigent


Un febrer exigent

Especialment exigent es presenta el tram inicial del més de febrer on hi haurà 3 proves de forma consecutiva: La Vilajoiosa, La Vall de Laguar i Chiva, a disputar en poc més de 15 dies.

La primera, la Vila

La primera de les proves arriba este diumenge 12 de febrer a la Vilajoiosa amb el III Trofeu BTT La Vilajoiosa que organitza el Club Ciclista Vilajoiosa.

Els bikers hauran d’afrontar un recorregut de 30 km en categoria Elit Masculina, 24,5 en Masters i 19 km en categoria femenina, amb eixida i arribada a la Platja dels Torres. L’eixida de la cageoria elit serà a partir de les 09:00 h.

Orts, el gran absent

Un dels noms dels que es parlarà sens dubte pròxim diumenge a la Vila serà el de Felipe Orts. I això que no podrà estar a la prova.

Orts, també natural de la Vila, continua amb el seu periple centre europeu de ciclocross que l’ha dut ha ser notícia recentment després d’aconseguir el subcampionat del món a Luxemburgo en la categoria sub’23.

Una joia… internacional

Disputa este pròxim cap de setmana 2 proves més a Mindelkerke i Leuven, que li impediran estar corrent a sa casa i poder plantar cara a Iván Díaz, com ja va fer l’any passat en alguna de les proves de l’Open. Haurem d’esperar un temps per a poder viure eixe duel…

Els grans favorits per a fer-se am l’Open BTT de la Comunitat Valenciana tornen a ser Iván Díaz i Elena Lloret, els vigents campions i dominadors de les últimes edicions.

De fet, els seus bons resultats al 2016 els serviren per a ser reconeguts a la Gala dels II Premis Sense Límits Aventura que va tindre lloc passat divendres 3 de febrer. 

Tant Iván com Elena arreplegaren el Premi que els reconeixia com els bikers més destacats de la Comunitat Valenciana al 2016 per la valoració del Jurat tècnic. Els dos reberen el premi de mans d’Amadeo Olmos, president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana.

La Gala va tindre lloc a la Sala de Conferències del Complexe Esportiu la Petxina de València davant més de 200 persones.

Gràcies Sense Límits

Galeria fotos #GalaSLA

Gala II Premis SLA: Els premiats


Compartir aquesta notícia a

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »