Una promesa… també a la neu

Doble pòdium de Júlia Font als Campionat d’Espanya d’esquí de muntanya FEDME

Una promesa també a la neu. I a més per partida doble, en la modalitat crono i modalitat sprint. L’esportista de Fondeguilla Júlia Font s’ha proclamat passat cap de setmana subcampiona d’Espanya d’esquí de muntanya en catgegoria promesa als  Campionats d’Espanya d’Esquí de Muntanya FEDME disputat a l’estació d’esquí d’Aramón Cerler, deixant clar a més de córrer, també té cames per a la neu.

Un doble bon resultat que consolida la bona progressió de Júlia Font i la seua aposta en marxar a estudiar i viure al Pirineu català per a continuar la seua formació. Allà, representant en este cas a la FEEC va aconseguir un doble resultat que l’ha consolida com una de les grans promeses també a nivell nacional.

Una progressió imparable

Les emocions

«Encara m’emocione al recordar la final al sprint» indicava Júlia al seu Facebook. «Sé que les coses podien haver anat millor però així i tot contenta d’haver-ho lluitat». Una lluita que es va vore compensada amb un doble pòdium en les modalitats sprint i crono.

En la modalitat de Crono, Júlia va fer segona amb un temps de 00:36:31 per darrere de la seua companya de selecció Claudia Sabata amb 00:35:36, a una jornada marcada pel vent i el mal oratge que va fer que es retallara la distància final del recorregut.

A l’endemà a la modalitat Sprint, Júlia Font va repetir segona plaça en categoria promesa esta volta per darrere de Ana Alonso (FAM Andalucia) i per davant de Claudia Sabata (FEEC).

Este cap de setmana es disputa a l’estació de Valgrande-Pajares (Astúries) la segona prova de la Copa d’Espanya i el Campionat d’Espanya de Clubs.

PREMI FUTUR SLA

El passat cap de setmana va ser redó per a Júlia Font. Mentre estava concentrada per a participar als Campionats d’Espanya d’Esquí de Muntanya, era reconeguda amb el Premi Sense Límits Aventura com a esportista d’aventura amb més futur de 2016, segons la valoració tècnica del nostre jurat.

El premi el va arreplegar en el seu nom el seu company de Club Amics Volta Terme de Fondeguilla Roberto Juan Herrera, en un acte que va tindre lloc divendres 3 de febrer a la Sala de Conferències del Complexe Esportiu la Petxina i que reunir més de 200 persones.

Gràcies Sense Límits

Galeria fotos #GalaSLA

Gala II Premis SLA: Els premiats

Gala II Premis SLA a les xarxes socials


Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Una setmana d’aventura | SLA - […] Una promesa… també a la neu […]
  2. Júlia guanya a casa | SLA - […] Una promesa… també a la neu […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »