Altre doble rescat a Alacant

Doble atenció del Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant al Penyal d’Ifach i al Ponoig

Altra doble actuació dels nostres grups de rescat en jornada intersetmanal. Dijous hagueren d’intervindre a Orihuela i a la Sierra de Callosa-Redován, i en la jornada d’este divendres hi ha hagut una nova doble intervenció en este cas al Penya d’Ifach i a Ponoig.

Doble rescat a les muntanyes d’Alacant


Rescat al Penya d’Ifach

L’actuació més greu és la que ha tingut lloc este matí al Penyal d’Ifach, a Calp, on el Grup de Rescat dels Bombers d’Alacant han hagut d’intervindre per ajudar a un senderista que ha patit una caiguda quan tractava d’accedir al Penyal.

En la caiguda, l’home ha patut un traumatisme craneal i també al torax, i ha estat traslladat en helicòpter perquè fora atés de les seues ferides.

Dos escaladors al Ponoig

També en les muntanyes alacantines, en este cas al Ponoig han hagut d’intervindre els Bombers d’Alacant per a poder ajudar a dos escaladors a qui se’ls va tirar la nit damunt quan estaven fent algunes vies a esta coneguda zona d’escalada.

Finalmente, i després de poder acceder a la zona per ràpels, els escaladors van ser conduits a terra passades les 4 de la matinada.

Compartir aquesta notícia a

Trackbacks/Pingbacks

  1. Rescat d’una senderista a Almenara | SLA - […] Altre doble rescat a Alacant […]
  2. 5 dies a una cova | SLA - […] Altre doble rescat a Alacant […]

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Uso de cookies

Esta web utilitza cookies perquè fa que tingues una millor experiència de navegació. En continuar navegant entenem que dones el teu consentiment per acceptar la política de cookies, Punxa l'enllaç per a més informació. Agraïts! ;) " plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies
Translate »